Μπεκατώρου: Η σπάνια ανάρτηση με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο-Δείτε ποιος πετάχτηκε στη φωτό
Showbiz

Μπεκατώρου: Η σπάνια ανάρτηση με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο-Δείτε ποιος πετάχτηκε στη φωτό

Η Μαρία Μπεκατώρου μπορεί να είναι αρκετά ενεργή στα social media όμως δεν ποστάρει συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής "The Chase" μπορεί να μην μας δείχνει συχνά τον σύζυγό της, όμως, την περασμένη Κυριακή, θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια κοινή τους φωτογραφία, μέσα από το αυτοκίνητο.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος πήγαν την κυριακάτικη βόλτα τους και πόζαραν μαζί χαμογελαστοί στον φακό. Μάλιστα, στη φωτογραφία, όπως θα δείτε παρακάτω, πετάχτηκε ο αγαπημένος τους σκύλος, τον οποίο και οι δύο λατρεύουν.

Μαρία Μπεκατώρου: Τα «έσπασε» στον Οικονομόπουλο με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο

7667_MARIA_MPEKATOROY_ANTONIS_ALEVIZOPOYLOS_462023.jpg

Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό ΟΚ, είχε ρωτηθεί: «Τα 23 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό σου, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, σε διαμόρφωσαν σε αυτό που είσαι σήμερα;»

Και απάντησε: «Όχι, με διαμόρφωσαν πολύ τα χρόνια που έζησα με την οικογένειά μου. Ο Αντώνης με έκανε να βρω τις ισορροπίες στη δουλειά μου. Γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή, οπότε συμπορευτήκαμε σε όσα ήρθαν από εκείνη τη στιγμή και μετά».

  • Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα ζευγάρια είναι συμπαρουσιαστές εκπομπών. Θα μπορούσατε να το τολμήσετε με τον Αντώνη;

«Όχι, καλέ. Ο άντρας μου ήταν στην Πολεμική Αεροπορία, τι να κάνει στην τηλεόραση; Αισθάνεται άβολα να μιλάει στις κάμερες. Δεν αντέχει καθόλου».

Δείτε την ανάρτησή της:

mpekatwrou-alevizopoulos.jpg

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης:

Η Μπεκατώρου ξετρελάθηκε με το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη - Επέστρεψε αλλά το μυαλό της παραμένει εκεί

«Love birds» στη Μύκονο: Τρυφερά φιλιά για Ρέμο-Μπόσνιακ, χέρι χέρι Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλος!

Εντυπωσίασαν! Η Μπεκατώρου με total black σύνολο και crop top και η Τούνη με neon κοστούμι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved