Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega - Όλο το παρασκήνιο και πότε θα δούμε το φινάλε
Showbiz

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega - Όλο το παρασκήνιο και πότε θα δούμε το φινάλε

Είναι οριστικό! Η Ελένη Μενεγάκη, μετά τις διαπραγματεύσεις που έκανε με το Mega, αποφάσισε ότι δεν συμφωνεί με τις νέες προτάσεις που της έγιναν και θα αποχωρήσει. Το «διαζύγιο» με το κανάλι ωστόσο θα είναι βελούδινο. 

Από το απόγευμα κυκλοφορεί η είδηση ότι η παρουσιάστρια ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, 17/4, στο κανάλι ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Μάλιστα, ως άψογη επαγγελματίας φρόντισε αμέσως να το ανακοινώσει και στους συνεργάτες της προκειμένου να ξέρουν και να φροντίσουν κι αυτοί τι θα κάνουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ελένη Μενεγάκη: Σάστισε με την εικόνα της – «Παιδιά, έτσι θα είμαι στα 80»!

Σύμφωνα με τη συνομιλία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος του Μεγάλου Καναλιού, το διαζύγιο της ωραίας Ελένης με το Mega, είναι βελούδινο και οι σχέσεις της ήταν και παραμένουν εξαιρετικές, με την απόφασή της αυτή να αποχωρήσει, να μην τις έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο. Μάλιστα, σε συνομιλία που είχαμε, ο άνθρωπος του καναλιού μάς τόνισε πολλές φορές ότι «η Ελένη είναι Κυρία με Κάππα κεφαλαίο» και η συνεργασία έληξε χωρίς προβλήματα και άσχημες καταστάσεις.

1712837899776-397422825-menegaki.jpg

Instagram / elenimenegaki

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια έχει φερθεί άψογα σε όλους τους συνεργάτες της και σε όλους όσοι είχαν εμπλοκή και ενεργό ρόλο στις μεταξύ τους συνομιλίες. Η Ελένη αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της μιάς και δεν συμφώνησε με τις προτάσεις που τις έγιναν, οι οποίες αφορούσαν είτε το οικονομικό κομμάτι είτε αλλαγή ώρας της εκπομπής της. Μόλις η παρουσιάστρια ανακοίνωση στα στελέχη του Mega την απόφασή της, αμέσως, το ανακοίνωσε και στους συνεργάτες της.

Η Ελένη Μενεγάκη θα τελειώσει την εκπομπή της στην προκαθορισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 5 Ιουλίου. Μία ημερομηνία που δεν πρόκειται να αλλάξει μετά την απόφασή της. Άλλωστε η παρουσιάστρια ξέρει να τηρεί το συμβόλαιο και το λόγο της.

Όσον αφορά τα όσα γράφονται για τις τηλεοπτικές μεταγραφές, ποιος έρχεται και ποιος φεύγει στο Mega, τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα. Επικρατέστερο όνομα, αυτό της Φαίης Σκορδά, που όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί στο Mega-λο κανάλι τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Όλες οι αποφάσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα παρθούν μετά το Πάσχα και σίγουρα προμηνύεται ένα «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη: Μπήκε στην κουζίνα της στα Μελίσσια και αυτό το φαγητό έφτιαξε στην οικογένειά της

«Η εξωστρέφεια της Μενεγάκη δεν είναι τυχαία! Έχει σχέση με την ανανέωση του συμβολαίου της...»

Μενεγάκη: Νέα φωτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει η παρουσιάστρια;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved