Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους και η σκέψη τους συγκινεί
Showbiz

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Αυτό το όνομα θα δώσουν στην κόρη τους και η σκέψη τους συγκινεί

Η Αφροδίτη Σκαφίδα γέννησε και έγινε για πρώτη φορά μαμά ενώ ο Πύρρος Δήμας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα κρατήσει άλλο ένα παιδάκι στην αγκαλιά του.

Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο, έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους.

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψαν, το μωρό θα πάρει το όνομα της μητέρας του Πύρρου Δήμα, Ελευθερίας, για να την τιμήσουν. Όταν το ζευγάρι είχε βγει το πρώτο του ραντεβού, εκείνη έφυγε από τη ζωή. Η σκέψη τους να δώσουν στο παιδάκι το όνομά της, πραγματικά συγκινεί.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα - «Είχα μία δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να…»

skafida-dimas.jpg

«Τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά. Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μας», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα μιλώντας στις κάμερες.

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους

Και ο Πύρρος Δήμας ανέφερε με τη σειρά του: «Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα το Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη. Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας για Σκαφίδα: «Επέλεξα µε αυτόν τον άνθρωπο να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής»

Πύρρος Δήμας: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επίθετό της

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της - Κρίση στη σχέση με τα παιδιά του;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved