Παπακαλιάτης: Ανέβασε φωτό από το 2004 και είναι ολόιδιος…
Showbiz

Παπακαλιάτης: Ανέβασε φωτό από το 2004 και είναι ολόιδιος…

Περίπτωση Μπέντζαμιν Μπάτον… όσο μεγαλώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόσο πιο μικρός φαίνεται.

Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε φωτογραφία από το 2004 και όπως θα παρατηρήσεις πάνω του δεν έχει αλλάξει τίποτα, ούτε καν ο τρόπος που φτιάχνει τα μαλλιά του.

Maestro: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο συγκλονιστικό τρέιλερ του δεύτερου κύκλου

maestro-christopher-papakaliatis.jpg

«Πριν πολλά πολλά χρόνια... Τόσα που δεν θυμάμαι για που και από ποιον είχε γίνει αυτή η φωτογράφιση!!!"», έγραψε στη λεζάντα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δες τη φωτό στη gallery

Ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς Maestro, με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έρχεται τον προσεχή Μάιο στο Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Πέμπτη 16 Μαΐου, ενώ το σίριαλ πρόκειται να μεταδίδεται ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, που θα έχει άλλα τέσσερα επεισόδια, τα οποία αναμένεται να προβληθούν το προσεχές φθινόπωρο τόσο στο MEGA όσο και στο Netflix.

maestro-papakaliatis-(4).jpg

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου, δεν έχω στερηθεί πράγματα. Τώρα πάω στο μοντάζ της σειράς, με περιμένουν. Δουλεύω περίπου δέκα με δώδεκα ώρες τη μέρα. Τώρα είμαστε στον δεύτερο κύκλο, στο Netflix λογικά θα το δούμε ή πριν ή μετά το Πάσχα. Θα ανακοινωθεί σύντομα, είμαι πολύ περήφανος για τη σειρά και ευτυχισμένος με πολύ άγχος για το δεύτερο κύκλο. Μετά το δεύτερο κύκλο θα ολοκληρωθεί, θα χωριστεί σε μέρη λογικά, θα το δούμε»

Παπακαλιάτης: Το τρυφερό «γράμμα» στην Καβογιάννη & οι αποκαλύψεις για τον β' κύκλο του Maestro

Τι ετοιμάζει ο Παπακαλιάτης; Οι αινιγματικές φωτό από το νέο του πρότζεκτ & οι σκηνές πάθους με...

Maestro: Oι απίθανες φωτό από τα γυρίσματα στους Παξούς της Καβογιάννη και της Χαρούλας Αλεξίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved