Ζωή Γεράζη: Έτσι πήρε τον ρόλο στη Γη της Ελιάς
Showbiz

Ζωή Γεράζη: Έτσι πήρε τον ρόλο στη Γη της Ελιάς

Αν οι πρώτοι της τηλεοπτικοί γονείς είναι η Βάσια Παναγοπούλου και ο Κούλλης Νικολάου, τι να περιμένουμε ως συνέχεια στην καριέρα της Ζωής Γεράζη;

Η 24χρονη ηθοποιός που κάνει τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη, μιλά για τη ζωή της στη Μάνη και εξηγεί πώς πήρε τον ρόλο στη Γη της Ελιάς.

  • Πρώτη φορά στη μικρή οθόνη...

«Και πρώτη φορά που μπαίνω σε μια τόσο ξεχωριστή οικογένεια. Ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου ξέρουν να δημιουργούν ομάδες. Με κάποιο τρόπο, το κλίμα είναι πάντα ευχάριστο στη Μάνη».

Αλήθεια, ποιος καλός άνεμος οδήγησε εκεί τα βήματά σας;

«Ήταν η περίοδος που γενικότερα έστελνα βιογραφικά, έψαχνα εναγωνίως δουλειά και έτυχε ένας παιδικός μου φίλος να έχει ξάδελφο στην παραγωγή του Αντρέα Γεωργίου. Γνωρίζοντας πως εγώ έψαχνα εργασία, του μίλησε για μένα, ενώ την ίδια στιγμή είχα στείλει κι εγώ βιογραφικό στην ίδια παραγωγή.

Δεν είχαμε συντονιστεί μεταξύ μας, ήταν αυθόρμητο και από τις δύο πλευρές. Τώρα που το σκέφτομαι ήταν γραφτό να γίνει. Με κάλεσαν, έκανα την πρώτη οντισιόν και αφού πέρασα την πρώτη φάση, με κάλεσαν να με δουν και σε κάποιο διαφορετικό ρόλο. Μετά από μία ημέρα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μαζέψω τα πράγματά μου και να πάω να κάνω την Ειρήνη. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν “Ποια είναι η Ειρήνη;” καθώς είχα κάνει οντισιόν για άλλους ρόλους. Δεν χρειάστηκε σκέψη. Το ένιωσα, ετοιμάστηκα και πήγα. Και δεν το μετανιώνω καθόλου».

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής

  • Έμαθα ωστόσο πως όταν συναντήσατε την Ειρήνη, δεν χαρήκατε και τόσο πολύ...

«Είναι κάτι που το έχω πει πολλές φορές κι ας ακούγεται λίγο κακό. Από την πρώτη στιγμή δεν τη συμπάθησα. Στον πραγματικό κόσμο αν υπήρχε η Ειρήνη, δεν θα την έκανα παρέα. Είναι αντιδραστική και ατίθαση, αλλά με τον καιρό το σεβάστηκα αυτό το κορίτσι γιατί κατάλαβα τα παιδικά χρόνια που έζησε λόγω οικογένειας. Βρήκα τα κενά της και τη δικαιολόγησα. Της έδωσα μια ευκαιρία και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας. Είναι δύσκολο κορίτσι, ένας κόντρα ρόλος αλλά μου αρέσει, είναι πρόκληση για μένα», είπε η Ζωή Γεράζη στον Τηλεθεατή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved