Εβίτα και Χίλντα Ηλιοπούλου: Πού είναι & τι κάνουν σήμερα οι κόρες του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου;
Showbiz

Εβίτα και Χίλντα Ηλιοπούλου: Πού είναι & τι κάνουν σήμερα οι κόρες του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου;

Πρόσφατα οι κόρες του Ντίνου Ηλιόπουλου, Εβίτα και Χίλντα έκαναν σπάνια δημόσια εμφάνιση και φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους. 

Οι δυο αδελφές πραγματοποίησαν κοινή έξοδο και απαθανατίστηκαν αγκαλιασμένες και πολύ χαρούμενες αφού συνεχίζουν να είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες.

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Μου αρέσει που με ταυτίζουν με την Άννα Μόρτζου, είναι πολύ όμορφο»

201303261418340.0735_EVITA_ILIOPOYLOY_2332013.jpg

H Εβίτα Ηλιοπούλου το 2013

Εβίτα και Χίλντα βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου «Μικρές ιστορίες μεγάλα μαθήματα», που υπογράφει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Θέατρο Ροές.

Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και όπως θα δεις παραμένουν σικάτες, λαμπερές και γοητευτικές. Η Εβίτα συνεχίζει να ασχολείται με την επιχείρησή της, διατηρεί στούντιο πιλάτες ενώ η Χίλντα με την υποκριτική.

«Τα δεκατρία αυτά χρόνια μπορεί να μην ήξερε ο κόσμος ότι υπάρχω ακόμη ως ηθοποιός. Μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερα να είμαι στη μεταγλώττιση και στα διαφημιστικά όπου έκανα εκφωνήσεις. Αισθάνομαι πολύ ευνοημένη για αυτά επειδή λατρεύω τη μεταγλώττιση, η οποία μου πήγε καλά. Είναι σαν να έχω μία άλλη καριέρα», είχε πει η Χίλντα με αφορμή τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved