Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Πάσχα στη Μάνη για το ζευγάρι
Showbiz

Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Πάσχα στη Μάνη για το ζευγάρι

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της σειράς «Σαν ψέμα», η πρωταγωνίστρια, Κατερίνα Γερονικολού, σχεδιάζει να περάσει τις γιορτινές ημέρες στο χωριό της μητέρας της μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Ο Γιάννης είναι πάντα δίπλα μου, σε ό,τι και αν κάνω. Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα δουλεύουμε μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή θα επιστρέφουμε στην Αθήνα. Μετά θα πάω στο χωριό της μαμάς μου στη Λακωνία. Θα περάσουμε οικογενειακά αυτές τις ημέρες», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού στη Realnews κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας σειράς σε παραγωγή της Barkingwell Media.

Κατερίνα Γερονικολού: «Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή Ντενίση»

tsimitselis-geronikolou-(2).jpg

Το ζευγάρι, που φέτος συμπληρώνει επτά χρόνια σχέσης ήδη μοιράζεται την ίδια στέγη. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ καταφέρνουν να διατηρούν τη σχέση τους ζωντανή και ισορροπημένη.

Στη σειρά, η Κατερίνα υποδύεται τη γεμάτη θετική ενέργεια Ζωή. «Μου αρέσει ότι η Ζωή έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς. Θα μάθουμε και στην πορεία ότι αυτή η κοπέλα δεν έχει μαμά και αυτό θα την κάνει να θέλει να προσφέρει στη μικρή Αλίκη. Η Ζωή θα γίνει η ψεύτικη μητέρα της Αλίκης πρώτον για να σώσει το καφενείο του πατέρα της και δεύτερον γιατί θέλει να γίνει η μαμά που δεν είχε ποτέ. Αυτή η σειρά, μέσα στην απλότητά της δείχνει και το ψυχολογικό υπόβαθρο πίσω από κάθε χαρακτήρα», εξηγεί στην «R» η ηθοποιός.

geronikolou.jpg

Άραγε, στην ίδια έχει ξυπνήσει το μητρικό φίλτρο; «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και περνάω πάρα πολύ ωραία μαζί τους. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση στο ότι θέλω να κάνω παιδί ή δεν θέλω. Το σίγουρο είναι ότι μου αρέσουν πολύ τα παιδιά και είναι χαρά μου να συνεργάζομαι μαζί τους και να μου κλέβουν σκηνές», απαντά η ηθοποιός η οποία θα βρίσκεται στην Κύπρο μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Παράλληλα με τη σειρά πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Βότκα μολότοφ».

Γερονικολού: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που θέλει να δείχνει σκληρό»

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πάντα δίπλα μου»

Κατερίνα Γερονικολού: «Θα δείξει αν γίνω μητέρα, νομίζω ότι το έχω αφήσει λίγο στην τύχη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved