H πρώτη φωτό του Μπισμπίκη από τη νέα ταινία «Σπασμένη φλέβα» όπου πρωταγωνιστεί!

Βασίλης Μπισμπίκης

Showbiz

H πρώτη φωτό του Μπισμπίκη από τη νέα ταινία «Σπασμένη φλέβα» όπου πρωταγωνιστεί!

Την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Σπασμένη φλέβα» ανέβασε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο ηθοποιός αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε οργασμό δουλειάς, αυτή τη φορά για τον χώρο του κινηματογράφου και όχι της τηλεόρασης όπου τον είχαμε συνηθίσει.

Διάφανη αγάπη: Η νέα σειρά του Alpha έχει μεταφυσικά στοιχεία

2c083a9c-1709903876186-508533176-mpismpikis.webp

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά το τέλος του ρόλου του από τον Σασμό, αποφάσισε να στραφεί στη μεγάλη οθόνη, κάνοντας δεκτή με μεγάλη χαρά την πρόταση του Γιάννη Οικονομίδη να πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία «Σπασμένη φλέβα».

Μάλιστα, ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα και ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να μοιραστεί με τους Followers του την πρώτη εικόνα. Σ' αυτήν απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον Αργύρη Γκαγκάνη και τον Γιάννη Οικονομίδη να συζητούν σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται να προσελκύσει σύντομα το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

mpismpikis.jpg

Λίγα λόγια για την ταινία

Eνας μεσοαστός επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, ο Θωμάς Αλεξόπουλος με τ' όνομα, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και ανεξέλεγκτη τροχιά. Στη δουλειά του είναι ασφυκτικά στριμωγμένος, τα έχει κάνει μαντάρα κι έχει πέσει σε πηγάδι βαθύ. Πέρα από αυτό πρέπει να σώσει το σπίτι και την οικογένειά του. Ο σατανικός τοκογλύφος και δανειστής του, κύριος Παντελής, απειλεί να του πάρει το πολυτελές διαμέρισμα του. Η οικογένειά του είναι έτοιμη να διαλυθεί και γι αυτό όλα πρέπει να διορθωθούν μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, καθώς το τίμημα Θα είναι πολύ βαρύ. α καταφέρει να βρει λύση και να γυρίσει σπίτι του νικητής, όπως του παραγγέλνει η γυναίκα του, Στέλλα; Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να μην τα καταφέρει. Η λύση που υπερήφανος βρίσκει και σφιχταγκαλιάζει με λαχτάρα είναι τελικά το βαρίδι που τον πάει κατευθείαν βαθιά, πολύ βαθιά στον πάτο. Η τραγική μοίρα ορθώνεται απέναντί του, αδυσώπητη, σιωπηλή, με απέραντη ειρωνεία. Τα κακά νέα δεν αργούν. Τον βρίσκουν σπίτι του και του χτυπάνε την πόρτα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved