Παπουτσάκη για Μαραντίνη: «Ειπώθηκε κάτι πολύ άστοχο, με στεναχώρησε»
Showbiz

Παπουτσάκη για Μαραντίνη: «Ειπώθηκε κάτι πολύ άστοχο, με στεναχώρησε»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Fay’s Time για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Το φοβόμουν το live, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς πίσω από ένα πλαίσιο μια παράστασης από το να βγεις μπροστά μόνη σου. Υπάρχει ακόμα η αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, είχα δεχτεί άπειρη κριτική».

Και πρόσθεσε: «Πάει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου το τι πιστεύει κάποιος, αν χρειάζεται τη δική μου παρουσία στο τραγούδι. Αν δεν το χρειάζεται αυτό, θα φανεί και αν δεν σου αρέσει, μην έρθεις».

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ανέβηκε τρέχοντας στη σκηνή, μου έριξε μία, πώς και δεν μας έσφαξε»

papoutsaki-marantinis12.jpg

Και σε άλλο σημείο είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στη ζωή μου, ως μητέρα χωρισμένη με 2 παιδιά, είναι όλα ένα… tetris. Είναι άσχημο να γράφονται και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Επειδή όμως έχω φάει πάρα πολύ από αυτό και επειδή όντως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα του διαζυγίου τα Μέσα το χειρίστηκαν με σεβασμό, δεν μπορώ να πω κάτι».

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με αμφισβήτησαν! Έγινε χαμός. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πολύ»

papoutsaki-marantinu.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε, γιατί ήταν εντελώς άτοπο. Και να ίσχυαν όμως, θα ήταν όντως δύσκολο το να το χειριστεί κανείς. Αυτή την περίοδο είμαι καλά, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι η πιο εύκολη της ζωής μου, αλλά το παλεύω»!

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα συμβούλευα τον 20χρονο εαυτό μου να…»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν μου έχουν μαγειρέψει ποτέ σε πρώτο ραντεβού»

Μαραντίνης: Αυτό με την Παπουτσάκη ήταν τελείως ανυπόστατο. Με έφερε σε δύσκολη θέση γιατί...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved