Δημήτρης Κόκκοτας: Αυξάνονται οι ελπίδες για τον τραγουδιστή - Οι κινήσεις των γιατρών
Showbiz

Δημήτρης Κόκκοτας: Αυξάνονται οι ελπίδες για τον τραγουδιστή - Οι κινήσεις των γιατρών

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή, που από τις 28 Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Χθες, σχεδόν έναν μήνα από την ημέρα που άλλαξε ξαφνικά η ζωή του ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «J2US» και ετοιμαζόταν να τραγουδήσει με την παρτενέρ του στο show Τραϊάνα Ανανία, έγινε γνωστό πως οι γιατροί έχουν αρχίσει τη μείωση της φαρμακευτικής αγωγής που «κρατά» τον καλλιτέχνη σε καταστολή, ώστε να δουν σε ποιο επίπεδο είναι εφικτό να «ξυπνήσει» χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον οργανισμό του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σταδιακά ο Δημήτρης Κόκοτας έχει αρχίσει να επανέρχεται και να ανακτά τις αισθήσεις του.

Κόκοτας: Ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή - Αποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα μετά την αφύπνιση

1713946162276-555863431-kokotas.jpg

Η συγκεκριμένη διαδικασία, βέβαια, μπορεί να διαρκέσει για μερικές ημέρες, ενδεχομένως έως το τέλος της εβδομάδας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Espresso, αλλά ακόμα και να διακοπεί εάν κριθεί από τους ειδικούς ότι εγκυμονεί κινδύνους για τον ασθενή. Παράλληλα, του γίνονται συνεχώς και νέες εξετάσεις, με τις οποίες οι γιατροί καταγράφουν την πλήρη κλινική εικόνα του τραγουδιστή, προχωρώντας έτσι βήμα βήμα, ανάλογα με τα αποτελέσματα που παίρνουν στα χέρια τους.

Οπως λέγεται από τις ίδιες πηγές, εφόσον το επιτρέπουν τα αποτελέσματα, τότε οι γιατροί θα συνεχίζουν σταδιακά με όλο λιγότερη δοσολογία των κατασταλτικών φαρμάκων που χορηγούνται στον Δημήτρη Κόκοτα, πετυχαίνοντας έτσι την αφύπνισή του. Με άλλα λόγια, παρακολουθούν συνεχώς την εικόνα του τραγουδιστή και τις αντιδράσεις του οργανισμού του κάθε φορά που κάνουν ένα βήμα προς το ξύπνημα.

1713946172224-532348010-kokotas.jpg

Αξίζει να σημειωθεί -κι αυτό είναι το ελπιδοφόρο της υπόθεσης- ότι πρώτη φορά υπάρχουν αυτά τα θετικά σημάδια στον οργανισμό του Δημήτρη Κόκοτα, μετά τις δύο προηγούμενες προσπάθειες που έγιναν για την αποσωλήνωσή του. Τα νέα υποδέχτηκαν με χαρά και ανακούφιση οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του καλλιτέχνη, με πρώτη και καλύτερη τη γυναίκα του Κατερίνα Πετράκη, η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα πηγαίνει καθημερινά στη ΜΕΘ και κάθεται κοντά στον αγαπημένο της για μισή ώρα, όσο δηλαδή προβλέπεται από το πρωτόκολλο του νοσοκομείου για τους ασθενείς στην εντατική.

Διαβάστε επίσης:

Κόκοτας: Ξέσπασε η Βουτσά: Ξαφνικά έχουν έναν μπατζανάκη στο νοσοκομείο & μαθαίνουν όσα δεν ξέρουμε

Κόκοτας: Ξεσπά η αδελφή του - Δε μπορώ να ακούω κουταμάρες! Να σέβεστε & να μη γράφετε ψέματα!

Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του - Δύσκολες ακόμα οι στιγμές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved