Σκορδά για φώτο Μπάρκα–Τσαγκρίδη: Μπορεί να τους τράβηξαν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη δουλειά μας
Showbiz

Σκορδά για φώτο Μπάρκα–Τσαγκρίδη: Μπορεί να τους τράβηξαν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη δουλειά μας

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τη δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη για τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του με την Δέσποινα Βανδή που κάποιος τις πούλησε για 50 ευρώ και αναφέρθηκε και στην παπαράτσι φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που έγινε viral.

«Είναι ταλαντούχος και αξιόλογος. Ήταν ένα πρόσωπο που απασχολούσε και το λέω εγώ γιατί τον παρακαλούσαμε να έρθει στην εκπομπή άπειρες φορές και γινόταν χαμός στα social media, πριν γνωρίσει την Δέσποινα Βανδή.

Μπισμπίκης για τις πρώτες κοινές φώτο με τη Βανδή - Τις πούλησαν 50 ευρώ

skorda12121.jpg

Μπορεί να το λέει έτσι – γιατί είπε τη λέξη χυδαιότητα – απλά δεν είναι πάντα έτσι γιατί ο κόσμος δεν είναι ότι ασχολείται τόσο με εμάς ή ότι θα μπει σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»

Και υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά: «Εγώ τουλάχιστον οφείλω να το πω, γιατί πολλές φορές θα μπορούσαν να με βγάλουν κάποιες φωτογραφίες, δεν με έχει βγάλει ο κόσμος. Ίσα – ίσα ο κόσμος ήρθε και με αγκάλιασε, δεν θεωρώ ότι ο κόσμος όλος σκέφτεται έτσι, μπορεί να συμβεί. Δεν είναι όλοι: βλέπουμε κάποιον, πάμε να βγάλουμε λεφτά από τις φωτογραφίες».

skorda.jpg

Και κατέληξε: «Στην περίπτωση της Δανάης (Μπάρκα) μπορεί να ήταν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη δουλειά μας, που να δούλευαν σε κάποιο site».

Διαβάστε επίσης:

Ουγγαρέζος για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Πρώτα θα μιλήσω με τη Μενεγάκη, εκείνη με έφερε στο Mega»

Σκορδά για τις φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ της Μενεγάκη: «Προφανώς κάτι έχει γίνει...»

Σκορδά: «Η Ελένη δεν θα επέλεγε ποτέ έναν δρόμο που θα ήταν "λίγος"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved