Θα πάθετε πλάκα - Έτσι είναι σήμερα η καλλονή εγγονή της Τασσώς Καββαδία, Αργυρώ Καλλιάφα!
Showbiz

Θα πάθετε πλάκα - Έτσι είναι σήμερα η καλλονή εγγονή της Τασσώς Καββαδία, Αργυρώ Καλλιάφα!

Αργυρώ Καλλιάφα - Ήταν η απόλυτη κακιά του ελληνικού κινηματογράφου και οι ερμηνείες της έμειναν στην ιστορία. Η Τασσώ Καββαδία ήταν μία κατηγορία ηθοποιού από μόνη της και οι εκατοντάδες ρόλοι της τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και στο θέατρο μας έχουν μείνει βαθιά χαραγμένοι στη μνήμη. 

Εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα την εγγονή της Τασσώς Καββαδία. Ο λόγος για την Αργυρώ Καλλιάφα η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας.

Η ίδια είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη σχέση της με την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό, αλλά και την περιπέτεια της με τη νευρική ανορεξία.

Όταν ο Παπαμιχαήλ κατακεραύνωσε την Αλίκη-«Έπεσα κάτω & έκλαιγα, ήθελα να ρίξω το αμάξι στη θάλασσα»

«Η Τασσώ Καββαδία ήταν πολύ γλυκιά, είχε αξιοπρέπεια και ήθος. Ήταν έντονη η διαφορά της από τις ταινίες. Από κοντά ήταν ήρεμη δύναμη», ανέφερε αρχικά.

TASO-KAVVADIA-4.jpg

Τασσώ Καββαδία

Έχω ακούσει ιστορίες όπου την έβλεπαν στον δρόμο και έκαναν το σταυρό τους, φτύνονταν. Δεν ξέρω αν μοιάζω μαζί της όντως, αλλά το ακούω αρκετά συχνά. Όταν έχω αυστηρό ύφος μπορεί μου λένε: «έλα τώρα Τασσώ, στάματα», συμπλήρωσε.

H Αργυρώ Καλλιάφα είχε αναφερθεί και στην περιπέτεια που είχε με τη νευρική ανορεξία. «Μικρή έπαιζα σε παραστάσεις και έγραφα σενάρια. Με το σχέδιο περνούσα πάντα πολύ πιο ωραία. Την πρώτη μου επίδειξη την έκανα στα 19. Όταν ξεκινούσα επηρεάστηκα πάρα πολύ από τα πρότυπα ομορφιάς. Υπήρχαν στυλίστες που σου έλεγαν «πρέπει να είσαι πιο αδύνατη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μία από τις ερμηνείες της Τασσώς Καββαδία

«Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο», αποκάλυψε η Αργυρώ Καλλιάφα. «Το 2017 έκανα την «reborn», μια συλλογή με την οποία ήθελα να πω ότι σημασία έχει να είσαι υγιής και δυνατός και να μην ακολουθείς τα πρότυπα», κατέληξε.

Δείτε πως είναι σήμερα η Αργυρώ Καλλιάφα:

Διαβάστε επίσης:

Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτό από το σπίτι της στο Θεολόγο – Το τεράστιο πορτρέτο και το άγαλμα

«Όταν η Αλίκη μιλούσε μοσχομύριζε το στόμα της» - H αποκάλυψη για το μυστικό της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: H βίλα του Κούνδουρου 50 χρόνια μετά, η αγορά & το επικό τρολάρισμά των Αρβύλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved