Διονύσης και Φίλιππος Πηλαδάκης: Οι γιοι της Ντορέττας είναι δύο μέτρα κούκλοι-Πάσχα με τη μαμά τους
Showbiz

Διονύσης και Φίλιππος Πηλαδάκης: Οι γιοι της Ντορέττας είναι δύο μέτρα κούκλοι-Πάσχα με τη μαμά τους

Το φετινό Πάσχα με τους γιους της, Διονύση και Φίλιππο Πηλαδάκη, θα περάσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μάλιστα στην Πάρο.

Η γνωστή ηθοποιός, ανέβασε φωτογραφία με τους δύο πανύψηλους γιους που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Είναι και οι δύο κούκλοι!

Μαμά και γιοι έχουν καταφέρει με τα χρόνια να χτίσουν μια υπέροχη σχέση. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μαζί σε εξορμήσεις ενώ συμμετέχουν πολλές φορές και σε game nights που διοργανώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τους φίλους της.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 2/5, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στιγμιότυπα από την πρώτη τους μέρα στην Πάρο κι έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε με τους κούκλους γιους της, Φίλιππο και Διονύση: «Πάσχα με οικογένεια».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της, Φίλιππος Πηλαδάκης έγινε 18 χρονών – Πανύψηλος και κούκλος!

dorettapapadimitriou_official_1714310366_3356201069219934936_6954297.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί τους είναι και πολλοί φίλοι της από την σόουμπιζ μεταξύ αυτών και η Μαρία Σολωμού αλλά και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Θυμίζουμε ότι: «Ειδικά όταν συζητιούνται πράγματα, ενημερώνω τα παιδιά μου. Δεν θέλω να ακούνε και να μαθαίνουν πράγματα για τα οποία δεν έχουν ιδέα. Αν είναι κάτι σημαντικό και θα επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο και τη δική τους ζωή, προφανώς και θα το συζητήσουμε. Γενικά είναι ενήμεροι κι όσο μεγαλώνουν ενημέρωνα όσο χρειαζόταν και όσα μπορούσαμε να πούμε ανάλογα την ηλικία τους», έλεγε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της.

Δείτε φωτογραφίες με τους γιους της στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου είχα παράσταση στο θέατρο και έπρεπε να πάω…»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναπολεί το καλοκαίρι με μαγιό και χωρίς... ίχνος μακιγιάζ!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η πρώτη κρίση πανικού μου συνέβη όταν χόρευα στο Dancing...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved