Γιάννης Ζουγανέλης: «Πονάω πολύ  – Θέλω να δω τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο αλλά δεν πρέπει»
Showbiz

Γιάννης Ζουγανέλης: «Πονάω πολύ – Θέλω να δω τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο αλλά δεν πρέπει»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης το πρωί της παρασκευής 17/5. Ο ίδιος μίλησε ασφαλώς για τον τον αγαπημένο του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες ημέρες.

«Με έναν γιατρό που μίλησα μου είπε ότι πάει καλά και τα φάρμακα λειτουργούν γιατί υπάρχουν άλλοι ασθενείς με εγκεφαλικά που τα φάρμακα δεν τους πιάνουν.

Έγραψε σήμερα το όνομά του, έχει ένα θέμα με την ομιλία, ελπίζω τάχιστα να είναι ξανά κοντά μας», ευχήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Αρναούτογλου: Επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο – «Τα πράγματα είναι σταθερά»

STAROVAS-DIM.jpg

Στη συνέχεια ο γνωστός μουσικός εξομολογήθηκε: «Πονάω πολύ, πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με ανθρώπους που φεύγουν, με ανθρώπους που ασθενούν και δεν ξέρω, είναι ένα θέμα αυτό», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για το εάν ο ίδιος πρόκειται να επισκεφτεί τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο: «Εννοείται πως θα πάω να τον δω, αλλά μου είπε η σύντροφός του η Άννα πως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Το καλό είναι να τον δω αφού βγει», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κόκλας για Σταρόβα: «Αιφνιδιάστηκα, είναι σοκ για όλους μας»

Δημήτρης Σταρόβας: Είχε μια ήρεμη νύχτα! Έχει πίεση και λίγο πυρετό!

Αρναούτογλου για Σταρόβα: Με πληγώνει! Είναι αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved