Μηλιώνης – Πολυζώνη: Η τρυφερή σχέση, οι διακοπές και τα σχόλια στα social
Showbiz

Μηλιώνης – Πολυζώνη: Η τρυφερή σχέση, οι διακοπές και τα σχόλια στα social

Μια πολύ τρυφερή σχέση έχει ανθίσει ανάμεσα στον ηθοποιό Βασίλη Μηλιώνη, που γνωρίσαμε στη σειρά «Μάγισσα», και στην ταλαντούχα συνάδελφό του Μελίνα Πολυζώνη.

Ο Βασίλης Μηλιώνης και η Μελίνα Πολυζώνη περνούν όμορφα και αυτό δεν κρύβεται. Οι δύο νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί, που γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, το τελευταίο διάστημα είδαν τη σχέση τους να παίρνει μια πιο προσωπική τροπή.

Βασίλης Μηλιώνης: Το spoiler για το τέλος της "Μάγισσας" και η απάντηση για τη σχέση με τη Χάσκα

polizoni-milionis-(1).jpg

Η Μελίνα Πολυζώνη έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Ασε μας ρε μαμά», ενώ ο Βασίλης Μηλιώνης φέτος αγαπήθηκε μέσα από τον χαρακτήρα του Τζανή Λάσκαρη στην επιτυχημένη σειρά «Μάγισσα». Μπορεί η καριέρα τους να ακολουθεί ανοδική πορεία, ωστόσο και οι δύο επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

polizoni-milionis-(2).jpg

Οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές αποτυπώνονται στα social media και των δύο και προκαλούν ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται ότι το ζευγάρι προτιμά πιο εναλλακτικούς προορισμούς. Αγαπούν το κάμπινγκ και λατρεύουν τη φύση, κάνουν γυμνισμό και έχουν πολλές κοινές παρέες. Από τη στιγμή που δραστηριοποιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο, σίγουρα έχουν και κοινά ενδιαφέροντα.

polizoni-milionis-(5).jpg

Τα σχόλια του Βασίλη κάτω από τις φωτογραφίες της συντρόφου του είναι πολύ τρυφερά, ενώ η Μελίνα είναι εκείνη που τον έχει απαθανατίσει σε πολλές όμορφες στιγμές όπως μαρτυρά ο ίδιος μέσα από τα credits του.

Πηγή Real

Η Μάγισσα: Μεταξία - Τζανής είναι ζευγάρι και στην ζωή; Το δημόσιο «Σ’ αγαπώ» της Καλλιόπης Χάσκα

Η Μάγισσα: Ζευγάρι και στη ζωή «Τζανής» και «Μεταξία»;

Βασίλης Μηλιώνης: «Δεν ήμουν προορισμένος για τον ρόλο του Τζανή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved