Φίλιππος Σοφιανός: Η δουλειά δεν απογοητεύει. Οι άνθρωποι απογοητεύουν τις δουλειές
Showbiz

Φίλιππος Σοφιανός: Η δουλειά δεν απογοητεύει. Οι άνθρωποι απογοητεύουν τις δουλειές

Ο Φίλιππος Σοφιανός επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός αποκάλυψε τις φορές που απογοητεύτηκε από συμπεριφορές στο χώρο αλλά και από την ίδια τη δουλειά.

Φίλιππος Σοφιανός: Η θεατρική παραγωγός που έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού!

sofianos-fil-LOW-1.jpg

Η δουλειά σας σάς έχει απογοητεύσει ποτέ;

Η δουλειά δεν απογοητεύει. Οι άνθρωποι απογοητεύουν τις δουλειές. Οι απογοητεύσεις έρχονται από τους ανθρώπους. Η δουλειά είναι υπέροχη, εξαιρετική, απίστευτη. Και όταν γίνεται σωστά, σε ανταμείβει με απίστευτες αντιπαροχές, οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με χρήματα. Έχουν να κάνουν με μια βαθύτερη ικανοποίηση και με μια ισορροπία ουσιαστική για μια κοινωνία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Πραγματικά, μέσα από τη δουλειά γλιτώνω τον ψυχίατρο. Γιατί σε μια δουλειά πρέπει να υποχωρήσει το εγώ μου για να κατοικήσει μέσα μου ο ρόλος, που είναι ένας άλλος άνθρωπος, με άλλες σκέψεις και συνήθειες, και έτσι εγώ έχω την ευκαιρία να εξομολογηθώ πολλά πράγματα μέσα από τον ρόλο, και δεν βαραίνουν πια τη δική μου ψυχή, αλλά του ρόλου. Μετά, λοιπόν, είμαι ανάλαφρος.

1675702604947-993155452-sofianos-8.jpg

Πληγωθήκατε από τις συμπεριφορές που σας απογοήτευσαν;

Μερικές φορές πάρα πολύ. Μετά νομίζω συνηθίζεις στη βλακεία των ανθρώπων, γιατί από βλακεία τα κρίνουν, και δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα μικρός ήμουν τελειομανής, ήθελα να γίνουν όλα όπως πρέπει. Ήμουν και αυθάδης, και το ζητούσα επιτακτικά. Όμως μετά κατάλαβα ότι δεν γίνεται να γίνονται όλα τέλεια και όπως πρέπει, γιατί ουδείς τέλειος. Επίσης, αν δεν έχει ο άλλος τη γενναιοδωρία και τη γενναιοψυχία να δώσει, δεν μπορείς να του το ζητήσεις με το έτσι θέλω, γιατί δεν καταλαβαίνει και τι του ζητάς.

Πηγή mytv

Φίλιππος Σοφιανός: Είναι ευχή και κατάρα να έχεις υπάρξει ζεν πρεμιέ στην τηλεόραση

Ξέσπασε ο Φίλιππος Σοφιανός: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Δεν αποκαλείεται να κινηθώ νομικά»!

Φίλιππος Σοφιανός για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Η φύση έχει ένα αρσενικό & ένα θηλυκό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved