Συγκινεί ο Στέλιος Παρλιάρος: «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»
Showbiz

Συγκινεί ο Στέλιος Παρλιάρος: «Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός»

EQ: Ο Στέλιος Παρλιάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου το βράδυ της Τετάρτης 2/5 και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε αλλά και πώς το πάλεψε.

«Αν η ζωή ήταν flat, δεν θα είχε νόημα. Έχω περάσει το βουνό των δυσκολιών για 10 χρόνια αλλά μέσα από αυτό έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ήταν πανεπιστήμιο για μένα. Όταν είσαι 20 - 22 χρονών, που να ξέρεις από οικονομικά και επιχειρήσεις. Ήμουν μόνο μου και πάλευα με τα πάντα. Ήταν τα ανίψια που πάνω σε ένα σκαμπό, μικρά παιδιά και έφτιαχναν ταρτάκια. Ερχόταν και η αδελφή μου και με βοηθούσε οπότε δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα οικονομικά», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος και συνέχισε:

Στέλιος Παρλιάρος: «Μου έκοψαν το ρεύμα στη δουλειά και έψηνα τα γλυκά στον φούρνο του σπιτιού μου»

parliaros-3.webp

«Εγώ ήθελα να δίνω στους ανθρώπους να χαίρονται. Ήθελα καλή ποιότητα και έβρισκα πάντα το καλύτερο. Οπότε κάποια στιγμή ξύπνησα και λέω… τι κάνω; Το πάλεψα για δέκα χρόνια και βγήκα καθαρός. 10 χρόνια, ναι. Δεν λύγισα όμως, δεν έπαθα τίποτα γιατί έκανα πάντα όνειρα. Ήμουν ένας άνθρωπος, ειδικά εκείνη την περίοδο, σαν πολύ νεότερος και διασκέδαζα κιόλας. Έλεγα πως θα ξημερώσει μια άλλη μέρα, έχω και μια φοβερή αισιοδοξία. Δούλευα σκληρά, με βοήθησαν πολλοί φίλοι, ψυχολογικά και οικονομικά, αλλά το πάλεψα και βγήκα πάρα πολύ ανανεωμένος μετά από δέκα χρόνια».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Παρλιάρος: «Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ»

Παρλιάρος: «Έφτιαχνα γλυκά για όλες τις οικογενειακές γιορτές της Λάσκαρη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved