Παλαιτσάκη: «Δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψη του πατέρα, η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση...»
Showbiz

Παλαιτσάκη: «Δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψη του πατέρα, η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Νανά Παλαιτσάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 23/5. 

Η δημοσιογράφος μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τη φροντίδα που δεν έλαβε όταν γεννήθηκε λόγω του συγκεκριμένου τραγικού γεγονότος.

1675215833425-171566838-palaitsaki-800x531.jpg

«Τον μπαμπά μου τον έχασα όταν ήμουν 5 ημερών. Δεν έχω καμία ανάμνηση. Ήταν σημαιοφόρος και λοκατζής, που έκανε πολύ σπουδαία πράγματα κι όλα αυτά τα έμαθα από συναδέλφους του. Επειδή σκοτώθηκε μικρός, όταν πήγα στον ΣΚΑΙ αποφάσισα να βγάλω το επίθετο του συζύγου μου -γιατί είχα χωρίσει- και να τιμήσω τον μπαμπά μου που λεγόταν Παλαιτσάκης και δεν γνώρισα ποτέ.

Νανά Παλαιτσάκη για τον γιο της: «Πήγα σε ψυχίατρο και μου είπε να το διαχειριστώ»

Σκοτώθηκε σε ένα τελείως χαζό αυτοκινητιστικό στη Φιλοθέη, ενώ πήγαινε στο Πεντάγωνο για κάτι επείγον. Έζησε 8 ημέρες και μετά πέθαινε. Δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψή του. Ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος και του έμοιαζα πάρα πολύ. Εκνεύριζε τη μαμά μου αυτή η ομοιότητα» εξομολογήθηκε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Η μητέρα μου ήταν στο μαιευτήριο ακόμα όταν χτύπησε ο πατέρας μου, θεώρησε ότι είναι μία φυγή κι ότι ο μπαμπάς έφυγε και μας παράτησε σε μία κρίσιμη στιγμή. Η μητέρα μου το διαχειρίστηκε με κατάθλιψη. Εγώ νομίζω ότι δεν μου έδινε κανένας προσοχή διότι οι γονείς του πατέρα μου είχαν χάσει τον γιο τους, οι γονείς της μητέρας μου έπεσαν επάνω στο παιδί τους κι όποιος θυμόταν -από ό,τι μου είπε ο νονός μου- περνούσε και μου έδινε λίγο τσάι με το μπιμπερό. Η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση να ασχοληθεί μαζί μου, για αυτό και για ένα μεγάλο διάστημα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο στην Κηφισιά κι έπαιζε πιάνο για να διαχειριστεί τη θλίψη της. Ο πατέρας μου ένιωθε ότι θα φύγει από τη ζωή και τα καταλάβαινε όλα στις 8 αυτές ημέρες. Είχε ρήξη ήπατος» πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε το βίντεο:

Τέλος το Mega Καλημέρα! «Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε» είπε ο Θανάσης Πάτρας

Νανά Παλαιτσάκη για τις αλλαγές των μαλλιών της - Η Μάρω Λεονάρδου με είχε ξεπεράσει στις αλλαγές

Νανά Παλαιτσάκη: Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 5 ημερών. Ήμουν το ορφανό του τάδε...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved