Νανά Παλαιτσάκη για τις αλλαγές των μαλλιών της - Η Μάρω Λεονάρδου με είχε ξεπεράσει στις αλλαγές
Media

Νανά Παλαιτσάκη για τις αλλαγές των μαλλιών της - Η Μάρω Λεονάρδου με είχε ξεπεράσει στις αλλαγές

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη δημοσιογραφία, τις συνεργασίες της, αλλά και τις αλλαγές στο μαλλί της. 

«Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν στον ‘Πρωινό καφέ’, γνώρισα τον Κουίκ, την Πατέρα, τον Χατζηφωτίου. Ο σκηνοθέτης μού είπε ότι αν δεν τα πω με την μία, η καριέρα μου θα τελειώσει. Είχε πάρει φωτιά το στούντιο και καιγόταν το σκηνικό πίσω μου», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Νανά Παλαιτσάκη: Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 5 ημερών. Ήμουν το ορφανό του τάδε...

1675215833425-171566838-palaitsaki-800x531.jpg

Και συνέχισε: «Μετέδιδα σε έκτακτο δελτίο την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία και είπα ‘δραματικές ήταν οι εξελίξεις στην “Γιουγκοσβάλιτσα”’. Στα δελτία του ΣΚΑΙ δεν ήξερες ποτέ θα τελειώσεις και πόσο θα διαρκέσει. Την ώρα του δελτίου κυρίες από την καθαριότητα έτριβαν πίσω μου τα τζάμια. Όταν μετέδιδα δελτίο με τον Τέρενς Κουίκ από τη Γενεύη με έβαλαν πάνω σε δύο καφάσια, γιατί υπήρχε απόσταση στο ύψος», σημείωσε.

Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν έβγαλα λεφτά από το χώρο μας, δεν ήθελα να παίρνω μαύρα, αυτό που λένε πακέτα»

Για τις αλλαγές στην εμφάνισή της αποκάλυψε πως, «η Μάρω Λεονάρδου με είχε ξεπεράσει στις αλλαγές των μαλλιών. Στον ANT1 με ήθελαν πάντα ξανθιά κι εγώ τόλμησα να εμφανιστώ με σκούρο κάστανο μαλλί στο δελτίο. Όταν ο ιδιοκτήτης του ANT1 με είδε με σκούρο μαλλί, νόμιζε ότι φοράω καπέλο και πήρα αποβολή μίας εβδομάδας από το δελτίο. Δεν ήθελα να ταυτιστώ με το ξανθό μαλλί».

1675207595178-480845991-NANA-PALAITSAKI-KENTRIKI.jpg

Για τη συμμετοχή της στο «MEGA Καλημέρα» ανέφερε πως, «στο ‘MEGA Καλημέρα’ οι πιο ωραίες στιγμές είναι όταν ο Θανάσης Πάτρας κάνει πρόβες στο τραγούδι. Ο Θανάσης, ο Στέφανος και η Αφροδίτη συζητούν καθημερινά για τις εξετάσεις που θέλουν να κάνουν, νιώθω ότι είμαι σε ΚΑΠΗ».

Διαβάστε επίσης:

Παλαιτσάκη:«Όταν έμπλεξα με την τηλεόραση το αντιμετώπισε σαν να βγήκα στο πεζοδρόμιο, να εκδίδομαι»

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε ένα ηλίθιο αυτοκινητικό δυστύχημα όταν ήμουν 5 ημερών»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved