Η Νανά Παλαιτσάκη για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της: «Φοβήθηκα και υπήρχαν στιγμές που γονάτισα»
Showbiz

Η Νανά Παλαιτσάκη για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της: «Φοβήθηκα και υπήρχαν στιγμές που γονάτισα»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Νανά Παλαιτσάκη το απόγευμα της Πέμπτης 23/5. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς για τον τρόπο που αντιμετώπισε την σοβαρή περιπέτεια υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη είπε πως «αν επικοινώνησα το θέμα της υγείας μου είναι γιατί, αν κάποιος άνθρωπος παίρνει μια διάγνωση εκείνη την ώρα και σε ακούει, να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του και ότι μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και το κακό μαντάτο με διαφορετικό τρόπο. Εγώ το διαχειρίστηκα στην αρχή με απόγνωση και θυμό. Χρειάστηκε να κάνω κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες ήθελαν κι άλλες εξετάσεις και βγήκε ένα αποτέλεσμα που έκανε τα πράγματα… όχι απλώς σκούρα. Γιατί είχε σχέση με το αίμα και με κάτι που δεν μπορούσε εύκολα να ταυτοποιηθεί».

Παλαιτσάκη: «Δεν εξοικειώθηκα ποτέ με την έλλειψη του πατέρα, η μητέρα μου είχε μεγάλη άρνηση...»

3DFF.jpg

«Τότε δούλευα και αποφάσισα, ενώ θα γίνονταν πάρα πολλές ιατρικές πράξεις, να μην λείψω ούτε μια μέρα από τη δουλειά. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά, εάν ένιωθα άρρωστη, θα είχα καταρρεύσει ψυχολογικά. Φοβήθηκα πολύ και το μοιράστηκα με τον τότε σύντροφο μου, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ και μου κράτησε το χέρι πολύ σε αυτή τη διαδικασία. Γι’ αυτό παίζει ρόλο και ποιος θα είναι δίπλα μας. . Δεν πίστεψε εκείνος ποτέ ότι θα πάθω κάτι, ή έτσι μου το μετέδιδε με αυτόν τον τρόπο». «Ο φόβος μπορεί να είναι σύμμαχος, μπορεί να μην είναι καθηλωτικός».

«Ναι φοβήθηκα, ναι υπήρχαν στιγμές που γονάτισα. Δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό αλλά είχα την τύχη να έχω καλούς γιατρούς και νοσηλευτές κοντά μου, ακόμα μέχρι σήμερα έχω την αιματολόγο μου που είναι δίπλα μου πάντα. Το έχουμε πάει περίφημα και έχουν περάσει από τότε 14 χρόνια. Στο παιδί μου το είπα μήνες μετά και το κατάλαβε όταν ήρθε στην Ελλάδα. Στην αρχή, που ήταν η κρίση, δεν του είπα τίποτα γιατί μέχρι να δω τι θα γίνει, δεν ήθελα να αλλάξει τίποτα στη ζωή του. Το κατάλαβε όμως γιατί είδε σημάδια στα χέρια μου οπότε με ρώτησε» συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε το βίντεο:

Νανά Παλαιτσάκη για τον γιο της: «Πήγα σε ψυχίατρο και μου είπε να το διαχειριστώ»

Τέλος το Mega Καλημέρα! «Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε» είπε ο Θανάσης Πάτρας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved