Μαραντίνης: Απαντά για τη Χρηστίδου που τραγούδησε κομμάτι του σε story της στο Instagram
Showbiz

Μαραντίνης: Απαντά για τη Χρηστίδου που τραγούδησε κομμάτι του σε story της στο Instagram

O Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε για το πρόσφατο Instagram story της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου στο οποίο η παρουσιάστρια ήταν στο αμάξι της και τραγουδούσε ένα κομμάτι του.

«Το έμαθα εκ των υστέρων να σας πω την αλήθεια φαντάζομαι ετοιμάζεται και αυτή για τον κήπο του Μεγάρου...είναι μεγάλη κουβέντα αν είμαστε πια μια χαρά και δεν είναι της παρούσης», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Επαγγελματίας είμαι. Αν κάποιος μου ζητήσει να γράψω ένα τραγούδι κι είναι σε ένα πλαίσιο που με καλύπτει καλλιτεχνικά κι επαγγελματικά γιατί όχι;» είπε για τον αν θα έγραφε ξανά τραγούδι για την εκπομπή της.

Χρηστίδου: Ερμηνεύει χαρούμενη τραγούδι του Μαραντίνη & ξέρει απ' έξω και ανακατωτά τους στίχους

xristidoy-marantinis.webp

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Να σας θυμίσουμε ότι η Σίσσυ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια μέσα στο αυτοκίνητο να τραγουδάει με κέφι το «Καλοκαίρι» των Onirama με τους Locomondo, το οποίο ομολογουμένως είναι άκρως ξεσηκωτικό και πολύ αισιόδοξο μιας και αναφέρεται σε μία αγαπημένη -για όλους μας- εποχή του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρώην σύζυγοι είχαν φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για οικονομικές διαφορές όμως, πάντα, είχαν ως γνώμονα τους δύο γιους τους που διανύουν την εφηβεία.

Διαβάστε επίσης:

Μαραντίνης για Παπουτσάκη: Δεν χρειάζεται να βγάζουμε ιστορίες τέτοιες & να δημιουργούμε εντυπώσεις

Μαραντίνης: Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα.Την ψυχή μου έχουν μαυρίσει

Θοδωρής Μαραντίνης: «Νομίζω πως δεν θα ξαναπαντρευόμουν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved