Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομάτη, Ρένα Βενιέρη! Πριν 2 μέρες είχε βγει από την εντατική!
Showbiz

Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομάτη, Ρένα Βενιέρη! Πριν 2 μέρες είχε βγει από την εντατική!

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί, η σύζυγος του γνωστού αθλητικογράφου Μανώλη Μαυρομάτη, Ρένα Βενιέρη!

Παρ' όλο που έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και μάλιστα στις 23 Μαΐου είχε βγει από την εντατική καθώς η υγεία της έδειχνε σημάδια βελτίωσης, τελικά σήμερα κατέληξε από ανακοπή.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Ξύπνησε από την καταστολή - Αισιοδοξία για την υγεία του

Venieri-mavromatis.jpg

Το ζευγάρι είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι του τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ξέσπασε φωτιά από αναμμένο μάτι κουζίνας. Γρήγορα ο χώρος τυλίχθηκε στις φλόγες και ο Μανώλης Μαυρομάτης με τη σύζυγό του εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να βγουν από το διαμέρισμα που βρίσκεται στο Κολωνάκι.

0039_MAVROMATIS_LOYKAKOS_PANOS_1662007.jpg

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε ο γνωστός σπορτ κάστερ αλλά και η σύζυγός του και αμέσως διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αφού παρουσίαζαν, εκτός από εγκαύματα, και αναπνευστικά προβλήματα.

Η Ρένα Βενιέρη η οποία ήταν ηθοποιός στο επάγγελμα, ήταν σε σοβαρότερη κατάσταση και αμέσως μπήκε στην εντατική.

mavromatis-640x426.jpg

Μετά από περίπου τρεις μήνες νοσηλείας και απανωτών χειρουργικών επεμβάσεων, η Ρένα Βενιέρη έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα ενώ και ο Μανώλης Μαυρομάτης ανάρρωνε τις τελευταίες μέρες στο Γενικό Κρατικό, μετά από χειρουργείο που είχε υποβληθεί και εκείνος στην κοιλιά.

Δυστυχώς, όμως, η Ρένα Βενιέρη δεν τα κατάφερε και παρά τη μάχη που έδωσε, άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved