Πρέλεβιτς-Νομικός: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο τους, στην πρώτη επέτειό τους - «Σε λατρεύω»
Showbiz

Πρέλεβιτς-Νομικός: Οι αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο τους, στην πρώτη επέτειό τους - «Σε λατρεύω»

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, στις 27 Μαΐου 2023, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, ένωσαν για πάντα τις ζωές τους και σήμερα γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους! 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και από νωρίς ο γαμπρός, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του Νίκο και Ούρσουλα Νομικού αλλά και την πανέμορφη αδελφή του, τη Δούκισσα Νομικού η οποία ήταν και κουμπάρα, περίμενε τη νύφη.

Σαν σήμερα έγιναν γάμοι! Μουζουράκης, Πρέλεβιτς και Συρίγος γιορτάζουν την επέτειό τους!

Αμέσως μετά το μυστήριο οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους σε κτήμα όπου και εξελίχθηκε ένα απίθανο γλέντι που κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς είχε αναλάβει να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του ζευγαριού.

Έναν χρόνο μετά, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός δείχνουν να είναι το ίδιο ερωτευμένοι με την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν και απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο μέχρι το... μεδούλι του.

Μάλιστα, η Άννα Πρέλεβιτς, αναπολώντας την πιο όμορφη μέρα της κοινής της ζωής με τον σύζυγό της, ανέβασε υπέροχες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους, δηλώντας δημόσια πως λατρεύει τον Νικήτα Νομικό.

Δείτε παρακάτω τις φωτό που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved