Αντωνιάδης: «Μια χαρά είμαστε με τη γυναίκα μου. Οι “καφενόβιοι” γράψανε διάφορα. Να έρθουν να δουν»
Showbiz

Αντωνιάδης: «Μια χαρά είμαστε με τη γυναίκα μου. Οι “καφενόβιοι” γράψανε διάφορα. Να έρθουν να δουν»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα επαγγελματικά του αλλά και για την προσωπική του ζωή με την Αφροδίτη και τα δίδυμα. 

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του είπε: «Εμφανίζομαι κάθε παρασκευή και Σάββατο μαζί με την Άντζελα Δημήτριου και την Έλντα Πανοπουλου στο ”4711” στην ”Αυτοκίνηση”. Είμαστε μία χαρά με την Άντζελα Δημήτριου, είναι πάντα εμπειρία να δουλεύεις με μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές. Θα ήθελα να ήμουν ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο ”Jυστ the two of us”, θα ξυπνούσε αναμνήσεις από το παρελθόν».

Kαι πρόσθεσε: «Δεν έχω διατηρήσει επαφές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μετά τους «Δύο ξένους». Τα φίλια στους «Δυο ξένους» δεν ήταν αληθινά, ήταν τηλεοπτικά, εγώ δεν είμαι ηθοποιός».

Αντωνιάδης: «Με τη γυναίκα μου έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, εγώ είμαι 53 χρονών & εκείνη...»

7541_XRISTOS_ANTONIADIS_912024.jpg

Στην ερώτηση αν έχει του έχουν συμβεί περίεργα πράγματα πάνω στην πίστα απάντησε: «Έχω διακόψει πρόγραμμα επειδή πέταγαν γαρύφαλλα, έχει τύχει να φύγουν κατά λάθος παγάκια, πιρουνιά, μέχρι και ολόκληρο τραπέζι». Υπάρχει μία ρήση στα μαγαζιά: ”οποίος πληρώνει, έχει «δικαιώματα»” όταν το παρακάνεις υπάρχει πρόβλημα. Όταν οι θαυμάστριες μου ασκούν «πίεση» και ξεφεύγουν αντιδρώ, υπάρχει πρόβλημα, είμαι παντρεμένος».

202008271036190.1142_AFRODITI_TSONOY_XRISTOS_ANTONIADIS_2682020.jpg

Ενώ για την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σύζυγο μου που ζούμε από απόσταση, είναι επιπόλαιο να βγάζουν συμπεράσματα, οποίος είναι γονέας δίδυμων καταλαβαίνει τι λέω. Γράψανε διάφορα πράγματα οι «καφενόβιοι», είναι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Περάσαμε κρίση άλλα το ξεπεράσαμε, υπάρχει αγάπη. Του χρόνου μάλλον θα επιστρέψει η γυναίκα μου, το καλοκαίρι θα πάμε όλοι μαζί διακοπές. Μου λείπουν τα δίδυμα, κάθε μέρα τους μιλάω».

Όπως αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης «σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το καινούργιο μου τραγούδι ”Μάγισσα”, είναι ένα ανεβαστικό τσιφτετέλι».

Αντωνιάδης στο gossip-tv: «Αν μου έρθει πρόταση από σήριαλ, θα πω κατευθείαν "ναι", μου αρέσει πολύ»

Χρίστος Αντωνιάδης για Κόκοτα: «Αποφεύγω να μιλήσω με την οικογένειά του. Ήταν πάντα πολύ...»

Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχω τσακωθεί με την Άντζελα Δημητρίου - Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved