Αυτό το ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και επίσημα!
Showbiz

Αυτό το ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και επίσημα!

Το ζευγάρι χώρισε και επίσημα και σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του τραγουδιστή ο γάμος τους έληξε και επίσημα σε καλό κλίμα.

Ο λόγος για τον Κώστα Δόξα και τη Μαρία Δεληθανάση, οι οποίοι βρέθηκαν χθες 28/5 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση των αγωγών που είχαν καταθέσει εκατέρωθεν για το διαζύγιό τους.

kostas-doxas__1_.jpg

Ο Κώστας Δόξας ανέφερε στην εκπομπή, Super Κατερίνα: «Η λέξη “δικαίωση” και “αθώωση” χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό δικαστήριο. Γίνανε εκατέρωθεν αγωγές για διαζύγιο και από τις δυο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά.»

6048a09ba45fe.jpg

Και πρόσθεσε: «Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί… Το παιδί είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα».

Η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση είπε: «Έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση. Στη συνέχεια, ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση κι εμείς κάναμε αντέφεση, η οποία για δεύτερη φορά δικαίωση την κυρία Δεληθανάση».

Κώστας Δόξας – Μαρία Δεληθανάση: Στα δικαστήρια μετά την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση

Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το δικαστήριο με την πρώην σύζυγό του!

Κώστας Δόξας: Τι είπε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved