Γαρμπή για Μάστορα: «Δεν μπορώ να τον φανταστώ ως Καζαντζίδη αλλά λίγο που τον είδα με μουστάκι...»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Γαρμπή για Μάστορα: «Δεν μπορώ να τον φανταστώ ως Καζαντζίδη αλλά λίγο που τον είδα με μουστάκι...»

Η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε από την Αυστραλία όπου είχε βρεθεί μαζί με τον Διονύση Σχοινά και τον Δημήτρη Σχοινά για εμφανίσεις και μίλησε για τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος θα υποδυθεί τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη στη μεγάλη οθόνη. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, όταν ρωτήθηκε για τον συγκεκριμένο ρόλο που αναλαμβάνει ο Χρήστος Μάστορας, είπε μεταξύ άλλων:

Καίτη Γαρμπή: Μοιράστηκε αδημοσίευτο καρέ από τη Eurovision του 1993 - Το μήνυμα που έστειλε

«Αυτό το παιδί το αγαπάνε όλοι. Είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος, έχει μια συγκλονιστική φωνή, χωράει παντού. Θα το κάνει, πηγαίνει η φωνή του, θα τα πει ωραία τα τραγούδια του Καζαντζίδη και με τη βοήθεια του σκηνοθέτη θα γίνει τέλειο».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να τον φανταστώ ως Καζαντζίδη, αλλά λίγο που τον είδα με το μουστάκι, πιστεύω ότι θα τον φέρουν και θα μοιάζει. Από φωνή είναι σίγουρο ότι θα είναι καταπληκτικός».

Να υπενθυμίσουμε ότι το επαγγελματικό ταξίδι της Καίτης Γαρμπή στην Αυστραλία ήταν ο λόγος που εκείνη απείχε από τις υποχρεώσεις της στο J2US, γι' αυτό και στη θέση της είδαμε στο προηγούμενο live την Έλλη Κοκκίνου.

Την ερχόμενη Κυριακή, όμως, η Καίτη Γαρμπή θα είναι ξανά στη θέση της για να κρίνει τα ζευγάρια που έχουν απομείνει στο μουσικό σόου του Alpha.

Δείτε παρακάτω όσα είπε για τον Χρήστο Μάστορα στην εκπομπή Το πρωινό:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved