Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του Αργυρού; Η γνωριμία, οι εμφανίσεις και το μέλλον
Showbiz

Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του Αργυρού; Η γνωριμία, οι εμφανίσεις και το μέλλον

Έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γιόρτασε σε μια λαμπερή βραδιά την τεράστια επιτυχία και τις «διαμαντένιες» πωλήσεις του album «22».

Ήταν η πρώτη φορά που -και δημόσια πια- η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να είναι αρκετά σοβαρή.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Πώς θα περάσει το ζευγάρι τις καλοκαιρινές του διακοπές;



Η 25χρονη έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια, ενώ επαγγέλλεται jet setter: Η ίδια μάλιστα είναι καλή φίλη της Χριστιάνας Μπέττα, της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον τραγουδιστή γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών. Η σύντροφος του Αργυρού αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και τη μόδα.

nika-(1).jpg

Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60.000 ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Όσο για τη σχέση τους, αποκαλύφθηκε έπειτα από το ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία. Μπορεί να μην ανέβασαν κοινές φωτογραφίες, αλλά βρέθηκαν μαζί στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη. Ένα πάρτι της Αλεξάνδρας στην Αμερική την έφερε ξανά στο προσκήνιο, αφού με αφορμή τις αναρτήσεις της στο Instagram έγινε γνωστό πως η Ελληνίδα καλλονή διοργάνωσε συγκεκριμένα στο Μαλιμπού ένα μεγάλο πάρτι με άρωμα Ελλάδας. Εκείνη την περίοδο σπούδαζε ακόμα στην Αμερική και ήθελε να κάνει την προώθηση εταιρείας ελληνικών κοσμημάτων.

argiros-nika.jpg

Στο λαμπερό event το «παρών» έδωσαν -εκτός από Ελληνες- και Αμερικανοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κοσμήματα και να τα δοκιμάσουν. Από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι σήμερα οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Αν και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η σχέση τους έχει σοβαρέψει για τα καλά (γι’ αυτό και η εμφάνισή της στην απονομή του Κωνσταντίνου), δεν κάνουν σχέδια για το μέλλον. Άλλωστε η Αλεξάνδρα είναι μόλις 25 ετών.

nika-(3).jpg

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής σε δηλώσεις του μετά την απονομή στις κάμερες των εκπομπών ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εκείνον είναι η δημιουργία οικογένειας. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι κίνητρο για να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά» ανέφερε. Όσο για τα 12 χρόνια διαφοράς που τους χωρίζουν, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για τη σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!

Πηγή Απογευματινή

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Όλες οι φορές που έδειξαν τον έρωτά τους δημόσια!

Αργυρός-Νίκα: Η σχέση από απόσταση & ο ένας μήνας που αφιέρωσαν στον έρωτά τους με ένα σούπερ ταξίδι

Αργυρός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Αλεξάνδρα Νίκα – Πού διασκέδασε το ζευγάρι;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved