Τόνια Σωτηροπούλου: «Βιώνω πολύ συχνά την απόρριψη, ιδίως σε οντισιόν»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Βιώνω πολύ συχνά την απόρριψη, ιδίως σε οντισιόν»

Για το αν έχει βάλει όρια στην έκθεση, πώς διαχειρίζεται την απόρριψη αλλά και αν έχει υπάρξει στιγμή να ασχοληθεί με κάτι άλλο σε φάση καμπής, μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η δουλειά σου έχει μεγάλο ποσοστό έκθεσης στον φακό, κατά συνέπεια κα στο κοινό. Πόσο συνήθεια σου έχει γίνει αυτή η έκθεση, πόσο σε ενοχλεί κάτι πού έχεις βάλει όρια;

Φυσικά και δεν με ενοχλεί. Η αγορά της Ελλάδας είναι πολύ μικρή, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας πάνω κάτω. Επιλέγοντας ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, στόχος είναι η επιτυχία. Μέσα από αυτό, πέρα από τη δημιουργία και τον βιοπορισμό, η επιτυχία μας είναι εν μέρει ταυτόσημη με την αναγνωρισιμότητά μας. Προσωπικά, με συγκινεί πολύ να μου μιλάνε στον δρόμο και να μου λένε ωραία πράγματα για τη δουλειά μου. Αλλά και κάτι αρνητικό να γράψουν, προσπαθώ να εξετάζω όποιο είδος κριτικής μού ασκούν και να εξελίσσομαι.

Τόνια Σωτηροπούλου: Τα επτά χρόνια με τον Κωστή Μαραβέγια & η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί

toniasotiropoulou_1711433074_3332064591854230549_215089144.jpg

Είναι επίσης μια δουλειά στην οποία, τουλάχιστον στα πρώτα βήματα, έρχεσαι αντιμέτωπη με την απόρριψη. Πώς έμαθες να τη χειρίζεσαι;

Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Κάθε χρόνο ξεκινάς από την αρχή με κάποιον τρόπο και δεν είναι δεδομένο πως, επειδή φέτος έχεις μια επιτυχημένη χρονιά και προτάσεις, θα συμβεί το ίδιο και το επόμενο έτος. Βιώνω πολύ συχνά την απόρριψη, ιδίως σε οντισιόν. Απλά δεν μπορείς κάθε φορά να συνθλίβεσαι Αντιλαμβάνεσαι πως αυτός ρόλος δεν ήταν για σένα, αλλά για κάποιον άλλο, και προχωράς.

toniasotiropoulou_1716557503_3375051415870358806_215089144.jpg

Πέρασες ποτέ κάποια περίοδο καμπής κατά την οποία να σκέφτηκες να κάνεις κάτι άλλο;

Κάθε φορά που δεν παίρνω μια δουλειά που θέλω, το σκέφτομαι. Αλλά είναι ένα παιδικό κομμάτι μου που δεν υπερισχύει»

Πηγή Hello

Τόνια Σωτηροπούλου για τις Ψυχοκόρες: Είναι όλο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα

H Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ξανθιά - Η «μεταμόρφωση» που έριξε το Instagram

Γενέθλια για την Τόνια Σωτηροπούλου: Η ηλικία, οι 4 τούρτες & οι ευχές των celebrities

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved