Τριαντάφυλλος & Παππάς μαζί στον Αργυρό - Οι στενές σχέσεις μετά το Survivor! Αποκλειστικές φωτό!
Showbiz

Τριαντάφυλλος & Παππάς μαζί στον Αργυρό - Οι στενές σχέσεις μετά το Survivor! Αποκλειστικές φωτό!

Ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως μετά το Survivor, έχουν πολύ στενές επαφές και τους δένει πλέον μια στενή φιλία.

Οι δυο τους, μπορεί στο παρελθόν να έχουν κάνει ο ένας για τον άλλο δηλώσεις που σχολιάστηκαν έντονα, ωστόσο, φαίνεται πως έχουν γυρίσει σελίδα, άφησαν πίσω τα κακώς κείμενα και περνούν πολύ καλά μαζί.

Ποιος θα ξεχάσει μάλιστα τον Τριαντάφυλλο να λέει για τον Παππά: «Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή! Ό,τι και κάνει - δεν το λέω κακά, ο άνθρωπος συμπαθής μου είναι - αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις τηλεοπτικές του παρουσίες πραγματικά καταπιέζει… δεν έχουμε δει ποτέ τον εαυτό του. Είναι και ηθοποιός. Έχει ρόλο και στόχο μόνο τα χρήματα. Αυτήν την αίσθηση μου έχει δώσει. Δηλαδή, και το Bachelor που έκανε, όχι, έτσι είναι το concept. Ποιος μπορεί να το υποστηρίξει αυτό;».

Τριαντάφυλλος κατά Δάντη: «Αισθάνομαι άσχημα για λογαριασμό του. Ο κόσμος τον έβαλε στη θέση του»

re9hboq3.jpg

Και λίγο μετά να λέει σε άλλη συνέντευξή του: «Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πολύ φίλοι. Πραγματικά, αυτή η σχέση κρατάει αρκετό καιρό και θα συνεχίσει να κρατάει γιατί ο Αλέξης, πραγματικά ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές».

Άβυσσος η ψυχή του Τριαντάφυλλου ο οποίος είναι αυθόρμητος και λέει πάντα ό, τι σκέφτεται! Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε πρόσφατα τους δύο φίλους, να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Οι δυο τους δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους θαμώνες του μαγαζιού ενώ ήταν ευδιάθετοι και είχαν όρεξη για... κουβέντα!

Δείτε τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Χατζηανδρέου: «Όταν είδα τον Τριαντάφυλλο ήθελα να μπω στην τηλεόραση-Δεν καταλαβαίνω την εμμονή»

Τριαντάφυλλος για Δάντη:Ήταν λάθος του και έπεσε στα μάτια του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη!

Survivor 2024: Η πρώτη συνέντευξη του Παππά μετά την αποχώρηση -«Έχουμε καλές σχέσεις με τον Τζέιμς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved