Ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή είναι ηθοποιός & έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο! Τι λέει για τον παππού του
Showbiz

Ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή είναι ηθοποιός & έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο! Τι λέει για τον παππού του

Ο 20χρονος Πασχάλης Τερζής, συνονόματος εγγονός του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, είναι σπουδαστής στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Ο ίδιος συστήνεται στο κοινό μέσα από την πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη συμμετοχή του στη θεατρική υπερπαραγωγή Βίρα τις Άγκυρες, το θέατρο που τον έφερε στον ίσιο δρόμο και τα οικογενειακά γλέντια με τον αγαπημένο του παππού.

Ο Πασχάλης Τερζής είναι χορτασμένος από όλα- Ήθελε να απομονωθεί στη φάρμα του

terzis3.jpg

Στην ερώτηση αν τον ρωτάνε συχνά για τη σχέση με τον σημαντικό Έλληνα τραγουδιστή, απάντησε: «Όχι και πολλοί. Αλλά όταν με ρωτάνε και τους απαντώ ότι είμαι εγγονός του, εντυπωσιάζονται».

«Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Τερζής, γιος του Πασχάλη και της πρώτης γυναίκας του παππού, της Βασιλικής, η οποία "έφυγε" όταν ο πατέρας μου ήταν τριών ετών. Λίγο αργότερα ήρθε στη ζωή τους η Μαίρη, η οποία αγκάλιασε σαν δικό της παιδί τον πατέρα μου, κι αργότερα γεννήθηκε η θεία μου, η Γιάννα Τερζή», αποκάλυψε για τη συγγένειά τους.

terzis.jpg

Ο Πασχάλης αποκάλυψε αν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει το ονοματεπώνυμό του:

«Όχι. Ούτε καν, γιατί να το αλλάξω; Αυτό είναι το όνομά μου, Πασχάλης Τερζής», ξεκαθάρισε. Νιώθει ότι ίσως έτσι μπερδευτεί το κοινό; «Όχι, καθόλου. Καταρχάς δεν έχω φτάσει σε κάποιο επίπεδο αναγνωρισιμότητας ώστε να με ξέρουν και να με μπερδεύουν με τον παππού μου. Μόνο στο Διαδίκτυο με μπερδεύουν, γιατί αν κάποιος γράψει "Πασχάλης Τερζής" βγαίνει ο παππούς».

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε επίσης και αν έχει αδέρφια. «Όλα μου τα χρόνια είναι συνυφασμένα με μια μεγάλη οικογένεια. Εκτός από την αδερφή μου τη Βάσια, που είναι 23 ετών, έχω άλλους τέσσερις αδερφούς: τον 12χρονο Κωνσταντίνο και τον 4χρονο Μάριο από τον γάμο του πατέρα μου με τη μετέπειτα σύζυγό του, Μαριαλένα, και τον 14χρονο Δημήτρη και τον 8χρονο επίσης Κωνσταντίνο από τη μητέρα μου με τον σύζυγό της, Αλέξη», είπε ο Πασχάλης Τερζής.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Πασχάλης Τερζής δεν σταμάτησε λόγω ασθένειας αλλά από δική του προσωπική επιλογή»

Γιάννα Τερζή για την κατάσταση υγείας του μπαμπά της, Πασχάλη: «Είναι καλά, με τα προβλήματα των 75»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved