Ελισάβετ Σπανού: Η νέα ζωή με τη νεογέννητη κόρη της - «Και μοναξιά έχει & κλεισούρα & κούραση...»
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: Η νέα ζωή με τη νεογέννητη κόρη της - «Και μοναξιά έχει & κλεισούρα & κούραση...»

Η Ελισάβετ Σπανού την τελευταία μέρα του Μαΐου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι και από εκείνη την ημέρα η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά! 

Τίποτα δεν είναι πλέον όπως παλιά και βέβαια μετά από σχεδόν 20 μέρες, η όμορφη τραγουδίστρια έχει αρχίσει να συνηθίζει τη νέα της καθημερινότητα.

Η ίδια ανέβασε σήμερα ένα βίντεο με το μωρό της και έκανε έναν μικρό απολογισμό αυτής της νέας πραγματικότητας που βιώνει για την οποία παραδέχεται ότι είναι αρκετά δύσκολη, πλην όμως είναι και μαγική.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Και μοναξιά έχει, και κλεισούρα και κούραση και αϋπνία. Και πρωτόγνωρα συναισθήματα και πράγματα που δεν έχω ξανακάνει ποτέ.

Photo-by-Elisavet-Spanou-_-on-May-31-2024.-May-be-an-image-of-1-person-baby-milk-and-hospital..jpg

Ξαφνικά μπήκε στη ζωή μου το θήλαστρο, οι πάνες και όλα είναι καινούργια και περίεργα, αλλά όταν είμαστε αγκαλιά, με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όλος».

Να θυμίσουμε ότι η Ελισάβετ Σπανού γέννησε στις 31 Μαΐου και όπως η ίδια αποκάλυψε η μικρούλα χρειάστηκε να μείνει για πέντε μέρες στην μονάδα αυξημένης φροντίδας καθώς αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα το οποίο όμως ξεπεράστηκε σχεδόν αμέσως και όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Πλέον μαμά και κόρη έχουν ξεκινήσει για τα καλά τη νέα κοινή ζωή τους και ένα ταξίδι που φαντάζει από τώρα μαγικό...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved