Κατερίνα Κακοσαίου: «Η στιγμή που έπεσα στην πίστα με έκανε να νιώσω μεγάλη ντροπή»
Showbiz

Κατερίνα Κακοσαίου: «Η στιγμή που έπεσα στην πίστα με έκανε να νιώσω μεγάλη ντροπή»

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε στην Αθηναΐς Νέγκα μία αποκαλυπτική συνέντευξη!

Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια θέλησε να μιλήσει για τις δυσκολίες, αλλά και τις ευκολίες, που έχει συναντήσει στην μέχρι τώρα καριέρα της.

Κατερίνα Κακοσαίου: Το λάθος στα social media, το δημοσίευμα που την ενόχλησε & η τούμπα στη σκηνή

3837_KATERINA_KAKOSEOY_2832024.jpg

NDPPHOTO

Η Κατερίνα Κακοσαίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γενικά έχω παρατηρήσει κάτι, μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η αποθέωση του καλλιτέχνη στα μαγαζιά όσο ότι ο καλλιτέχνης εκείνη τη στιγμή έχει πάρει τον ρόλο του ψυχαγωγού και ο κόσμος βγαίνει έξω για να διασκεδάσει. Κλείνει δηλαδή λίγο προς τα εκεί».

«Μια στιγμή, που δεν μου άρεσε καθόλου αλλά είχε σίγουρα πλάκα για τους από κάτω, ήταν που έχω πέσει μια φορά στην πίστα. Επιτυχία! Φοράω κοντό τακούνι σχεδόν πάντα αλλά τότε είχε τρύπα η σκηνή. Παραλίγο δεν χτύπησα. Βέβαια εκείνη τη στιγμή και να είχα χτυπήσει, θα είχα συνεχίσει να τραγουδάω και θα έβλεπα μετά τη συνέβη. Δόξα τω Θεώ όμως, μια χαρά».

«Το χειρότερο ήταν η ντροπή, νόμιζα ότι κράτησε σαν αιώνας αυτή η στιγμή και τα δευτερόλεπτα. Νόμιζα ότι δεν το ζούσα αυτό και έβλεπα τους μπροστινούς να με κοιτάνε απλά με ανοιχτό το στόμα», συμπλήρωσε η Κατερίνα Κακοσαίου στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα: Το ΔΕΠΥ σίγουρα δεν είναι η αιτία να σταµατήσει κανείς ούτε την προσπάθεια ούτε τα όνειρα

Κατερίνα Κακοσαίου: «Έχω 85% ΔΕΠΥ. Όσο κι αν διαβάσω, δεν θα μάθω ποτέ»

Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Πλούταρχου, το πτυχίο στη βιολογία και η διάγνωση στο Γυμνάσιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved