Λύτρας-Η αδημοσίευτη συνέντευξη στο Χαμογέλα & πάλι για τη σύζυγό του: «Ήταν έρωτας με την 1η ματιά»
Showbiz

Λύτρας-Η αδημοσίευτη συνέντευξη στο Χαμογέλα & πάλι για τη σύζυγό του: «Ήταν έρωτας με την 1η ματιά»

Μετά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και τη σύζυγό του, η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, έβγαλε στο φως μία αδημοσίευτη συνέντευξη από το παρελθόν. 

Όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου προλογίζοντάς την, την είχε κάνει ο γνωστός ποινικολόγος στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού που δεν ανήκει πλέον στην ομάδα της εκπομπής, όμως η συνέντευξη βρισκόταν στο αρχείο. Σ' αυτή ο Απόστολος Λύτρας εξήρε την οικογενειακή ζωή του με την σύζυγό του και τις κόρες του.

Παλιοσπύρου: Διακόπτει τη συνεργασία με Λύτρα: «Έπαθα σοκ με την ιατροδικαστική εξέταση της Σοφίας»

lytras

Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αμέσως με το που την είδα, μου άρεσε. Έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, ενώ εγώ έχω και δύο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρίσκομαι μαζί τους. Γι’ αυτό και προσπαθώ όταν έχω χρόνο να τον περνάω στο σπίτι».

Ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή Κορυδαλλού προφυλακισμένος, πρόσθεσε επίσης: «Περνάω ωραία στο σπίτι με τη Σοφία, αλλά και με τα παιδιά μου. Μαγειρεύουμε ο ένας για τον άλλον, είναι καλή μαγείρισσα, ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω και προσπαθώ να τη βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη».

Και κατέληξε λέγοντας: «Στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητάμε τα θέματα της δουλειάς μας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, τα αφήνουμε έξω, όσες φορές είναι εφικτό. Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος και μέσα στο γραφείο τα έχουμε βρει, δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα κι έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς την άκουσα. Έχω αρνηθεί να αναλάβω κάποιες υποθέσεις και έπαιξε ρόλο εκείνη. Την άκουσα και δεν ανέλαβα συγκεκριμένες υποθέσεις, είχε δίκιο!».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved