
Στηβ Ντούζος για τη μάχη του με τον καρκίνο: Το πάλεψα! Κάνω τις θεραπείες, παίρνω τα φάρμακά μου
O Στηβ Ντούζος μίλησε μεταξύ άλλων στο Πρωινό για την περιπέτεια υγείας του, που τον ανάγκασε να περάσει τις μέρες των γιορτών στο νοσοκομείο.
Αρχικά ανέφερε: «Μπήκα μέσα, έπαθα μια ίωση, μετά έπαθα covid και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έμεινα στο νοσοκομείο. Δεν επιβάρυνε αυτό τη γενικότερη κατάστασή μου. Είμαι ροκ, δε μασάω. Κανονικά τη ζωούλα μου»..
Και συνέχισε λέγοντας για τη μάχη με τον καρκίνο: «Το πάλεψα και μια χαρά τώρα. Δόξα τω Θεώ. Κάνω τις θεραπείες μου, παίρνω τα φάρμακα μου, νορμάλ όλα και μια χαρά. Δεν μου στερεί τίποτα, ούτε τις βόλτες μου ούτε την μηχανή μου, ούτε την οικογένεια μου. Έχω μια καλή διάθεση, το αντιμετωπίζω κανονικά και δεν με κρατάει πίσω σε τίποτα. Δεν κακομοιριάζω δηλαδή, κατάλαβες… Πρέπει να το πολεμάς».

Όσον αφορά τον Διονύση Σαββόπουλου και τη μάχη με τον καρκίνο που αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του, ο Στηβ Ντούζος είπε: «Ο Διονύσης είναι αγωνιστής το έχει αποδείξει. Είναι σκληρό καρύδι. Η ιατρική έχει προχωρήσει πάρα πολύ πια. Ο καρκίνος πρέπει να αντιμετωπίζεται, άντε εγώ το ξεπέρασα σε ένα μήνα μέσα. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ πια δηλαδή αντιμετωπίζονται όλα. Το αντιμετωπίζεις με καλή διάθεση, να είσαι μάχιμος ρε παιδί μου, να μην σε ρίξει. Δηλαδή πρέπει να το πιστέψεις πρώτα εσύ ότι θα το κερδίσεις και μετά έρχεται από μόνο του. Δηλαδή εγώ αυτό έκανα, δηλαδή είπα δεν με γονατίζει τίποτα και το πολεμάω. Το καλύτερο φάρμακο είναι η εσωτερική δύναμη».
Διαβάστε επίσης:
Στηβ Ντούζος: Παραμένει για τρίτη εβδομάδα στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει με την υγεία του
Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος: «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν το βάζω κάτω»