Πάνος Βλάχος: «Θα ήθελα να ακουστεί μια συγγνώμη από τον Φιλιππίδη αν έχει σφάλει»
Showbiz

Πάνος Βλάχος: «Θα ήθελα να ακουστεί μια συγγνώμη από τον Φιλιππίδη αν έχει σφάλει»

Ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Εξελίξεις τώρα και μίλησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού εις βάρος γυναικών συναδέλφων του. 

«Η θέση μου δεν είναι να καταδικάσω κανέναν!» σχολίασε αρχικά ο Πάνος Βλάχος όταν ρωτήθηκε από τη Νατάσα Γιάμαλη και συνέχισε:

Παπούλια: Στο φως νέο ιδιόχειρο σημείωμα στον Φιλιππίδη: «Σου “υπογράφω” πως δεν θα ξεχάσω ποτέ...»

201311131236150.7322_VLAXOS_FILIPIDIS_12112013.jpg

«Έχω τοποθετηθεί για το τι θέση παίρνω στα πράγματα και αν είμαι στον άνθρωπο που έχει δίκαιο. Ανεξάρτητα αν έχει ταλέντο, αν είναι φίλος μου, αν είναι αποτυχημένος ή επιτυχημένος. Η υπόθεση του Φιλιππίδη δεν είναι το ποιόν των ανθρώπων και το ταλέντο τους.

Αδιαφορώ για τις προθέσεις των ανθρώπων. Όταν έχει συμβεί κάτι που ελπίζω η δικαιοσύνη να δώσει λύση, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα ήθελα να ακουστεί μια συγγνώμη από τον Φιλιππίδη. Θα ήθελα να ακουστεί μια συγγνώμη αν έχει σφάλει. Να δοθεί ένα σήμα ότι μπορεί οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν λάθη, όλα μπορείς να τα πάρεις πίσω εκτός από την ανθρώπινη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved