Γιώργος Νταλάρας: «Τράβηξα αυτόν τον Γολγοθά στις συναυλίες, ο κόσμος με κοίταζε με οίκτο»
Showbiz

Γιώργος Νταλάρας: «Τράβηξα αυτόν τον Γολγοθά στις συναυλίες, ο κόσμος με κοίταζε με οίκτο»

Συνέντευξη στη Λένα Αρώνη και την εκπομπή Start παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας, το βράδυ της Παρασκευής 23/5, στη δημόσια τηλεόραση. 

Ο τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι με την φωνή του. Το πρόβλημά του δεν του επέτρεψε να ακυρώσει 15 προγραμματισμένες συναυλίες και όπως τόνισε, βίωσε έναν γολγοθά.

«Το περασμένο καλοκαίρι τα είδα όλα. Επί τέσσερις μήνες δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Και είχα υποχρεώσεις. Έκανα 15 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, γιατί είχαν ανακοινωθεί και δεν μπορούσα να τις ακυρώσω, χωρίς φωνή».

Γιώργος Νταλάρας: Η Μαριάνα Κατσιμίχα και τα εγγόνια του, Γιώργος και Φοίβος

giorgos-ntalaras.jpg

«Τράβηξα αυτόν τον Γολγοθά. Να είναι ο κόσμος μπροστά, να τραγουδάω και να μην μπορώ ούτε να αναπνεύσω. Δεν είχα πια αναπνοή και έβλεπα τον κόσμο να με κοιτάει με οίκτο. «Αφού έφτασα μέχρι εδώ, θα το περάσω μέχρι τέλους, ο κόσμος θα καταλάβει» σκεφτόμουν».

«Όταν δουλέψαμε τον χειμώνα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Παλλάς, που πήγε πάρα πολύ καλά, αρρώστησα. Έπαθα βρογχίτιδα. Πέρασε λίγος καιρός, πήρα κάποιες θεραπείες οι οποίες δεν με βόλεψαν πολύ, πολλή κορτιζόνη που εγώ ήμουν άμαθος σ’ αυτήν, μετά ήρθε ο κορονοϊός και το πράγμα έγινε πολύ χειρότερο. Έπρεπε να πάω δυο φορές στην Κύπρο, να γυρίσω, έκανα αρκετά πράγματα και εκεί αισθάνθηκα ευάλωτος» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Νταλάρας.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: «Αδίκησα τον Νταλάρα και θέλω να το αποκαταστήσω» - Τι συνέβη;

Η εξομολόγηση του Γιώργου Νταλάρα: «Με τη σύζυγό μου τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω…»

Νικολόπουλος για Νταλάρα και την απόρριψη από τον Καζαντζίδη: «Τον είδα πικραμένο»

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved