Καλημέρης – Ιακωβίδου: Φεύγουν για μήνα του μέλιτος - Ο προορισμός που επέλεξαν!
Showbiz

Καλημέρης – Ιακωβίδου: Φεύγουν για μήνα του μέλιτος - Ο προορισμός που επέλεξαν!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου, αφού πριν από λίγες μέρες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Νυμφαίο της Φλώρινας, παρουσία αγαπημένων προσώπων, σε μια τελετή που τα είχε όλα: ρομαντισμό, παραδοσιακά έθιμα και συγκίνηση.

Καλημέρης - Ιακωβίδου: Γιατί το ζευγάρι φόρεσε κορώνες στον χορό του Ησαΐα; - Τι συμβολίζουν;

kalimeris-iakovidou-2.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το ταξίδι του μέλιτος είναι ήδη προγραμματισμένο και έχει προορισμό... την Πάρο.

Το αγαπημένο κυκλαδίτικο νησί θα φιλοξενήσει το νεόνυμφο ζευγάρι τον Αύγουστο, για στιγμές χαλάρωσης, έρωτα και καλοκαιρινών αναμνήσεων.

kalimeris-iakovidou_3.jpg

Με φόντο τις παραλίες, την αυθεντική κυκλαδίτικη αύρα και την τοπική κουζίνα, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου ετοιμάζονται να ζήσουν το δικό τους καλοκαιρινό «παραμύθι».

Διαβάστε επίσης:

Καλημέρης – Ιακωβίδου: Από τη γνωριμία μέχρι τον γάμο τους σήμερα – Αυτό είναι το love story τους

Γάμος Καλημέρη-Ιακωβίδου: Η μπομπονιέρα-υπερπαραγωγή με τη χρυσή λεπτομέρεια

«Ευχαριστώ που μου την έδωσες»: H επική ατάκα του Τζώνη Καλημέρη στον πατέρα της νύφης

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved