Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφτιαξε το viral γλυκάκι του καλοκαιριού – Η light συνταγή του
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το γλυκό που έχει γίνει viral το φετινό καλοκαίρι.
Η παρουσιάστρια, που έχει μεγάλη αδυναμία στη μαγειρική, δοκίμασε μια συνταγή για υγιεινές μπάρες cookie dough και δημιούργησε τη δική της εκδοχή.
Σιαμπάνη για Σπυροπούλου: Γνωριστήκαμε στο My Style Rocks... Πού να φανταζόμασταν ότι θα συγγενεύαμε
Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με μόλις τέσσερα υλικά, που θυμίζει κορμό σοκολάτας, αλλά σε μια πιο light και υγιεινή παραλλαγή. Αντί για αλεύρι αμυγδάλου, η Κωνσταντίνα επέλεξε να χρησιμοποιήσει αλεύρι καρύδας, προσδίδοντας έτσι μια πιο πλούσια γεύση στο αποτέλεσμα.
Η ίδια μοιράστηκε το τελικό αποτέλεσμα, αποδεικνύοντας πως ένα νόστιμο και υγιεινό γλυκό μπορεί να είναι παράλληλα απλό και γρήγορο στην παρασκευή του.
Υλικά:
2 κούπες αλεύρι αμυγδάλου
1 κούπα σταγόνες σοκολάτας
1/3 κούπας λάδι καρύδας
1/3 κούπας marple syrop
200γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζεις το αλεύρι, τις σταγόνες σοκολάτας, το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύεις. Το απλώνεις σε αντικολλητικό χαρτί και έπειτα λιώνεις σε ένα μπολ την κουβερτούρα.
Απλώνεις και το βάζεις στην κατάψυξη μέχρι να γίνει σταθερό για να κόβεται σε μπάρες.
Δες εικόνες
Σπυροπούλου - Οι υπέροχες φωτό με την οικογένειά της στη Νάξο: «Είχαμε ανάγκη αυτές τις διακοπές»
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιάζει με ολόσωμο μαγιό στην παραλία
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H μίνι απόδραση χωρίς τα παιδιά της - To νησί που επέλεξε