Σιαμπάνη για Σπυροπούλου: Γνωριστήκαμε στο My Style Rocks... Πού να φανταζόμασταν ότι θα συγγενεύαμε
H Ιωάννα Σιαμπάνη αποκάλυψε στην Espresso και τη Μαρία Ανδρέου, άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής της διαδρομής και προσωπικής της ζωής.
Η σχεδιάστρια μόδας μίλησε τόσο για την είσοδό της στον χώρο της επιχειρηματικότητας όσο και για την εμπειρία της στο «My Style Rocks».
Ιωάννα Σιαμπάνη: Η φωτογραφία με μπικίνι & φουσκωμένη κοιλιά - Η αποκάλυψή της

Όπως εξομολογείται, η απόφαση να στραφεί στη μόδα συνοδεύτηκε από πολλές σκέψεις και προβληματισμούς:
«Μίλησα με τους γονείς μου για το όνειρό μου να δημιουργήσω κάτι δικό μου και μου τόνισαν το μεγάλο ρίσκο της επιχειρηματικότητας, γιατί δεν είναι μόνο τα ρούχα! Eίναι ενοίκια, φορολογίες, λογιστές, υπάλληλοι. Δεν φτάνουν μόνο το σχέδιο και το ράψιμο. Χρειάζεται εμπειρία στις συνεργασίες, στη διαφήμιση. Έτσι, δούλεψα σε καταστήματα για να δω πώς δουλεύει μια επιχείρηση. Την περίοδο εκείνη μου πρότειναν να πάω στο My Style Rocks», περιγράφει στη συνέντευξή της.
Παρότι στην αρχή ένιωσε αμήχανα με το ενδεχόμενο να εκτεθεί τηλεοπτικά, τελικά το βήμα αυτό της άνοιξε νέους δρόμους:
«Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα της έκθεσης και το ίδιο το μέσο, η τηλεόραση, με τρόμαζε, αλλά το τόλμησα γιατί ήθελα να με μάθει ο κόσμος και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, τη δική μου μπουτίκ ρούχων με τις δικές μου δημιουργίες. Το “My Style Rocks” ήταν το σκαλί για την επωνυμία», τονίζει χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά της στη γνωριμία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εξελίχθηκε απρόσμενα:
«Δες πώς τα φέρνει η ζωή! Με την Κωνσταντίνα γνωριστήκαμε στο “My Style Rocks” όταν εκείνη ήταν παρουσιάστρια και αμέσως δέσαμε. Πού να φανταζόμασταν ότι θα συγγενεύαμε και θα παντρευόμασταν δυο πρώτα ξαδέρφια! Γίναμε κι εμείς ξαδέρφες, όπως λέει και η Κωνσταντίνα».
Η σχέση των δύο γυναικών συνεχίστηκε και εκτός τηλεοπτικών πλατό:
«Δεθήκαμε στο παιχνίδι και συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα και έξω. Όταν μου είπε ότι γνώρισε τον ξάδερφο του Τζίμη, τον Βασίλη, χάρηκα. Η Κωνσταντίνα είναι ένα πολύ δοτικό παιδί και η σχέση που έχουν με τον Βασίλη είναι καρμική. Έχουν έναν ωραίο γάμο, δυο όμορφα παιδιά. Είναι μια πολύ ενεργή και καλή μαμά η Κωνσταντίνα», καταλήγει η Ιωάννα Σιαμπάνη.