Βίσση – Καρβέλας: Το θρυλικό δίδυμο επιστρέφει στο θέατρο 10 χρόνια μετά τις Καμπάνες του Edelweiss
Δέκα χρόνια μετά τις «Καμπάνες του Edelweiss», το πιο εκρηκτικό δίδυμο της ελληνικής μουσικής επιστρέφει στη θεατρική σκηνή. Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, που έχουν γράψει μαζί δεκάδες επιτυχίες και έχουν αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στο ελληνικό τραγούδι, ετοιμάζονται για μια νέα καλλιτεχνική συνάντηση που ήδη συζητιέται.
Η τελευταία φορά που οι δυο τους συνεργάστηκαν θεατρικά ήταν το 2015, με το μιούζικαλ «Οι Καμπάνες του Edelweiss», μια παράσταση που είχε προκαλέσει αίσθηση τόσο για την πρωτοτυπία όσο και για την ενέργεια της. Τώρα, δέκα χρόνια μετά, ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μία ακόμη επιτυχία.
Πρεμιέρα με Βίσση για τη Γερμανού - Η εντυπωσιακή είσοδος & το ανανεωμένο... «Καλύτερα δε Γίνεται»!

Οι πρώτες πληροφορίες, όπως μετέδωσε ο Alpha κάνουν λόγο για ένα έργο που θα συνδυάζει θεατρικό δράμα και μουσικά στοιχεία, με τη χαρακτηριστική «καρβελική» σφραγίδα που ισορροπεί ανάμεσα στο ροκ και στο λυρικό στοιχείο.
Το νέο έργο γράφεται αυτή την περίοδο και θα το απολαύσουμε από τον Σεπτέμβριο του 2026.
Διαβάστε επίσης:
Βίσση: Έχω κουραστεί σωματικά από τις δύο συναυλίες. Την επόμενη μέρα από το Καλλιμάρμαρο ζήτησα...
Πάνια: «Με χαλάει πολύ όλο αυτό με τον Μαζωνάκη» - Η... περίεργη σχέση με Καρβέλα-Βίσση & ο γιος της
Βίσση - Η αναφορά της στο Καλλιμάρμαρο στην πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι ακόμα ζαλισμένη»