Λιάγκας: Κόλαφος κατά της Νίνα Φλορ που βρέθηκε στο περιβόητο δείπνο με τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Media

Λιάγκας: Κόλαφος κατά της Νίνα Φλορ που βρέθηκε στο περιβόητο δείπνο με τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας με το δείπνο στην αίθουσα με τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο στο οποίο βρέθηκε και η Νίνα Φλορ, σύζυγος του Φίλιππου Ντε Γκρες.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Για εμένα είναι απαράδεκτο αυτό. Υπάρχουν και κάποιοι συμβολισμοί σε αυτή τη ζωή. Δεν είσαι Ελληνίδα, αλλά έχεις σχέση με την Ελλάδα. Υποτίθεται ότι αυτή είναι μια πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η παράδοσή μας, κάποια στιγμή είχαμε βασιλεία. Ορθώς δεν έχουμε τώρα βασιλεία. Οι ίδιοι έχουν επιλέξει ένα όνομα που συμβολίζει την Ελλάδα, το Ντε Γκρες. Όταν είσαι συγγενής μέλους της πρώην βασιλικής οικογένειας, η στοιχειώδης λογική λέει ότι δεν πας εκεί, γιατί θα σε βγάλουν μια φωτογραφία κι ότι εκεί θα γίνουν αίσχη».

liagkas-flor.jpg

Και πρόσθεσε: : «Για εμένα δεν θα έπρεπε να έχει πάει κανένας Έλληνας σε αυτή την αίθουσα γιατί νομιμοποιεί μία ασχήμια και ουσιαστικά σαν Έλληνας αφαιρείς κάποια επιχειρήματα που πιθανόν τώρα να μπούνε στη φαρέτρα της ελληνικής διαπραγματευτικής πλευράς».

Λιάγκας - Αντωνά: Η νέα δημόσια έξοδος - Η κοινή εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα

Ούτε ΑΝΤ1, ούτε Αρναούτογλου: Σε αυτή την εκπομπή του ΣΚΑΙ θα βρεθεί καλεσμένος o Γιώργος Λιάγκας

Φάνης Λαμπρόπουλος: Η πρόταση στον Λιάγκα, τα νούμερα τηλεθέασης & η αλλαγή στην εμφάνισή του

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved