Μυλωνά - Χατζάκης: Η γνωριμία τους, η αποκάλυψη για τον γάμο & η ατάκα του Σωτήρη για την πεθερά του
Showbiz

Μυλωνά - Χατζάκης: Η γνωριμία τους, η αποκάλυψη για τον γάμο & η ατάκα του Σωτήρη για την πεθερά του

Ο Σωτήρης Χατζάκης και η Πολυξένη Μυλωνά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο επισφραγίζοντας την αγάπη τους και βρέθηκαν καλεσμένοι στη Super Κατερίνα και μίλησαν για τη γνωριμία τους και τον γάμο τους.

Αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης είπε: «Είναι μια μεγάλη ιστορία, ένα έπος. Εγώ πήγα το 2004 στη Θεσσαλονίκη και είδα ένα ελάφι πάνω σε ένα τραπέζι και χόρευε, οπότε μου έκανε εντύπωση μεγάλη. Το 2009 την πήρα τηλέφωνο – της είχα κάνει πολλές προτάσεις συνεργασίας και δεν ερχόταν – και βρεθήκαμε σαν ζευγάρι το 2009. Από το 2009 μέχρι τώρα γλίτωσα τις παγίδες του έγγαμου βίου. Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε το νιώθεις».

«Απασφάλισε» η Έλενα Αθανασοπούλου εναντίον του Χατζάκη: «Με εξέθεσε... Δεν επιτρέπεται αυτό»

stigmiotypo-plhroys-o8onhs-27102025-10401-mm.jpg

Και σε άλλο σημείο είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Το έκανα για να της δώσω χαρά γιατί αν η γυναίκα σου είναι χαρούμενη , τότε εσύ είσαι ευτυχισμένος».

Και για τον γάμο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε: «Ζούμε μαζί στην Κυψέλη και λέει «πώς θα απομονωθούμε;». Της λέω θα μπω σε ένα δωμάτιο εγώ. Ετοιμαζόταν η νύφη μόνη της και μου λέει θα φορέσω ένα πανωφόρι… Φάγαμε, πήγαμε το σκυλί βόλτα και μετά παίρνουνε ένα ταξί και αργούμε δυο λεπτά και μου λέει «φεύγω». Μετά σταματούσαμε αυτοκίνητα και εκείνη τη στιγμή βρήκαμε ταξί».

stigmiotypo-plhroys-o8onhs-27102025-10258-mm.jpg

Η δε Πολυξένη Μυλωνά αποκάλυψε πως η μητέρα της δεν γνώριζε πως παντρεύτηκαν και το έμαθε μια εβδομάδα αργότερα. Με τον Σωτήρη Χατζάκη να προσθέτει: «Εγώ την πεθερά μου ήθελα να την δολοφονήσω με έναν ένδοξο τόπο. Της λέω «έχουμε παντρευτεί μια εβδομάδα αν το δει ή της το πουν στο δρόμο θα εκτεθεί». Οπότε την πήρα τηλέφωνο».

Επική στιγμή! O Μικρούτσικος άκουσε για τον γάμο του Χατζάκη & έπεσε - «Ο γέρος ή από πέσιμο ή από…»

stigmiotypo-plhroys-o8onhs-27102025-10250-mm.jpg

Ενώ σε άλλο σημείο η ηθοποιός τόνισε: «Δεν ήμουν η γυναίκα που έλεγε ότι θέλω να κάνω παιδί. Μου το έβγαλε ο Σωτήρης και του το έβγαλα αλλά ήμασταν όλα αυτά με τις δουλειές… ».

Διαβάστε επίσης:

Επικός Χατζάκης: Απέφυγε τον σύζυγο της ερωμένης του ντυμένος…λοχίας – «Κόλλησα το μουστάκι και…»

Χατζάκης: «Η γιαγιά μου μια μέρα πριν το ναυάγιο άρχισε να τραβάει τα μαλλιά της και να μοιρολογεί»

Σωτήρης Χατζάκης: Η σχέση του με τον Νίκο Κούρκουλο και ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved