Showbiz

Μιχαλάκη για τη σχέση της με τον Παπαγεωργίου μετά τον ερχομό της κόρης τους: «Άθελά μου είχα…»

H Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γέννας, καθώς και τις αλλαγές στην ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της.

Αρχικά ανέφερε: «Έβαλα 10 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Δεν προσπάθησα να τα χάσω, με τον θηλασμό έτρωγα ό,τι υπήρχε μπροστά μου. Γυμναστική έκανα πέντε μήνες μετά αφότου γέννησα».

Όσον αφορά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε: «Στην αρχή είχα πολλούς εμετούς, έχασα πολλά γυρίσματα στην Παραλία, να είναι καλά η παραγωγή, έκανε υπομονή η παραγωγή, με βοήθησαν πάρα πολύ, μετά δούλευα κανονικότατα».

Και αποκάλυψε η ηθοποιός σε άλλο σημείο: «Ήθελα να κάνω κορίτσι, όχι ότι δεν θα ήμουν ευτυχισμένη, αν ήταν αγοράκι. Νιώθω ότι ίσως έχω μία καλύτερη επικοινωνία με τα κορίτσια».

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, μετά τον ερχομό της κόρης τους, Έλλης: «Στην αρχή θέλει απίστευτη δουλειά το ζευγάρι, εγώ άθελά μου είχα πέσει πάρα πολύ πάνω στη μικρή. Ξαφνικά λες “τι έχει συμβεί τώρα”, χάνονται οι ισορροπίες. Επέλεξα να μείνω με τη μικρή για δύο χρόνια. Μου είχαν πει ότι με σκέφτηκαν για δουλειές, αλλά δεν μου τηλεφώνησαν λόγω του παιδιού. Δεν με στενοχώρησε, αλλά πάρε με τηλέφωνο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η οικογένεια είναι λέξη ιερή – Ήταν όνειρό μου να δημιουργήσω τη δική μου»

Συγκινεί η Δανάη Μιχαλάκη: «Η κόρη μου άλλαξε όλη μου τη ζωή – Νιώθω ερωτευμένη μαζί της»

Μιχαλάκη για τον πατέρα της: «Μου έμαθε ότι η τέχνη είναι αγάπη, αλλά η οικογένεια πάνω απ' όλα»

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved