Βρισηίδα Ανδριώτου για το κύκλωμα: «Είχαν 5 εκατομμύρια ευρώ πάνω σε ένα τραπέζι–Εγώ έχασα...»
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου για το κύκλωμα: «Είχαν 5 εκατομμύρια ευρώ πάνω σε ένα τραπέζι–Εγώ έχασα...»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία για το κύκλωμα που είχε στηθεί γύρω από τις λεγόμενες «μαϊμού» επενδύσεις, προκαλώντας σοκ και αναστάτωση σε πλήθος πολιτών. Ένα από τα θύματα ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας Σπύρος Μαρτίκας, μαζί με την τότε σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για όλα όσα έζησε στο πλευρό του επιχειρηματία στην εκπομπή Live News την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου. Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εμπλεκόμενη στην υπόθεση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας τις προσωπικές της εμπειρίες μέσα από αυτό το κύκλωμα.

«Το σύνολο της επιστροφής των χρημάτων που εισπράξαμε εγώ και ο Σπύρος Μαρτίκας, από τον συγκεκριμένο ήταν το ποσό των 33.000€. Άρα συνολικά εγώ έχασα 50.000€ και μου επέστρεψε ο υπαρχηγός έως εκείνη τη στιγμή μόνο 10.000€. Μετά απ’ αυτό δεν επέστρεψε ποτέ ούτε ένα ευρώ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πώς η Βρισηίδα έσωσε τον Μαρτίκα: «Αρχίζει να ουρλιάζει από την κάμερα & σε λίγα λεπτά...»

ds33.jpg

«Στην σουίτα του αρχηγού, η οποία ήταν και η καλύτερη του ξενοδοχείου, όπως μας ανέφεραν, η υποδοχή ήταν εγκάρδια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον τεράστιο όγκο χρήματος, μας είπαν 5 εκατομμύρια ευρώ, πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι, επιδεικτικά απλωμένο μπροστά μας, μαζί με ένα τεράστιο πουγκί με 1.500 χρυσές λίρες. Κοιταζόμασταν και νιώσαμε άβολα. Μας καθησύχασαν», πρόσθεσε η ίδια.

«Σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε με δικά μου λεφτά. Είχα 43.000€ και ο Σπύρος συμπλήρωσε 7.000€, που μου χρώσταγε. Πήγαμε στο ξενοδοχείο στην σουίτα. Ήταν ήδη εκεί ο υπαρχηγός, που φαινόταν λες και μας περίμενε, για να βγάλει πάλι από το σακίδιο του 500.000€, να τα επενδύσει… Φύγαμε από το καζίνο και είχα στα χέρια μου 55.000 €. Ο Σπύρος μου είπε ότι ο υπαρχηγός έφυγε με 550.000 € και όλο αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια του».

Οι δύο τους έχουν καταγγείλει πως έχασαν 720.000 ευρώ από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα το ίδιο βράδυ εκείνος σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Το βράδυ μέσα από την κάμερα, βλέπω στα σκοτάδια τον Σπύρο Μαρτίκα με δύο κουτιά χάπια έτοιμος να τα καταπιεί και αρχίζω και ουρλιάζω από το ηχείο της κάμερας. Ειδοποίησα την αδερφή του, για να μη ζήσουμε ακόμα χειρότερα γεγονότα. Απόγνωση και απελπισία ξαφνικά σε όλη μας τη ζωή. Πανικός και τρόμος. Τα παράτησα όλα, πήρα το πρώτο αεροπλάνο και γύρισα αμέσως από τη Μυτιλήνη».

«Πήρα τηλέφωνο έντρομη τον υπαρχηγό, μέσα σε πανικό, να του ουρλιάζω σε απόγνωση για ό,τι μας έκανε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την απάθεια, την ψυχρότητα, την περιφρόνηση, την απαξίωση».

«Αφού συνειδητοποίησε ο υπαρχηγός το κακό που έχει συμβεί, σε τρεις μέρες με παίρνει τηλέφωνο να μου επιστρέψει 10.000 € τάχα μου ποσό βοήθειας από εκείνον προς εμάς, κυρίως προς εμένα, επιστρέφοντας μου από τα 50.000 € που μόλις είχα χάσει. Η μεγάλη του ανησυχία που πάντα μας ανέφερε ήταν να μη μιλήσουμε και ότι θα επιστρέψει εκείνος τα χρήματα όσο οι δουλειές του πάνε καλύτερα. Έλεγε ότι θα πούλαγε ένα οικόπεδο που είχε, ότι θα έπαιρνε λεφτά από τον δικηγόρο του και θα του ζήταγε περισσότερα για να δώσει και σε εμάς. Ψέματα και μόνο ψέματα».

«Είμαι η μόνη που διατηρώ επικοινωνία με τον υπαρχηγό με την ελπίδα, έτσι όπως ο ίδιος με υποχρεώνει και με εκβιάζει να κάνω, να πηγαίνω να του κάνω κάποια διαφημιστικά stories για τα καταστήματα που διατηρεί. Είναι απορίας άξιο πώς μετά από όλο αυτό το περιστατικό και μετά τη ληστεία, το ολοκαίνουργιο κατάστημα στον Κορυδαλλό, του οποίου είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής, άνοιξε μέσα σε 20 μέρες», είπε ακόμη η γνωστή influencer.

Διαβάστε επίσης:

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάνει τρεις δουλειές για να ανταπεξέλθει - «Πολλές φορές ζορίστηκα οικονομικά»

Λιάγκας για υπόθεση Μαρτίκα: «Υπάρχει μια δυσκολία στην οικογένεια της κυρίας Ανδριώτου»

Μετά τον Μαρτίκα και η Βρισηίδα Ανδριώτου θύμα απάτης από τη «χρυσή συμμορία»-Της έφαγαν 40.000 ευρώ

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved