«Τι είναι αυτή η νταλίκα;» - Επικές ατάκες για τα «γαλλικά» της Καλλιμάνη στο Καλύτερα δε γίνεται
Στο επίκεντρο της συζήτησης στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε το περιστατικό με την Ιουλία Καλλιμάνη, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν τα «γαλλικά» που εκτόξευσε σε θαμώνα και το σχόλιο της ίδιας για εκείνη τη στιγμή.
Η Ναταλία Γερμανού και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης σχολίασαν on air τον τρόπο με τον οποίο η τραγουδίστρια δικαιολόγησε την αντίδρασή της, επιχειρώντας να δουν και τις δύο πλευρές του περιστατικού. Όπως τονίστηκε, πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή που ξέφυγε, ωστόσο άνοιξε ξανά τη συζήτηση γύρω από τα όρια, τον σεβασμό και την πίεση που δέχονται οι καλλιτέχνες πάνω στη σκηνή.
«Με το θέλημα Θεού νομίζω ότι εννοούσε όχι το να τη βρίσει ο θαμώνας. Ότι ήταν μια δοκιμασία πως εκείνη θα το αντιμετωπίσει», σχοιλίασε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.
«Επαγγελματίας είναι η κοπέλα και κάποια στιγμή σκέφτεσαι ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο»
Η Σεσίλ Μικρούτσικου, ο Μπερικόπουλος με την Αλεξίου, η Καβογιάννη και άλλοι καλλιτέχνες σε πρεμιέρα

«Έγινε αυτό, πήρε την αναπαραγωγή που πήρε και πολλοί είπανε από κάτω “να αγιάσει το στόμα σου και καλά τα είπες” κι άλλοι “τι είναι αυτή η νταλίκα και πώς μιλάει έτσι η κοπέλα;”. Επαγγελματίας είναι η κοπέλα και κάποια στιγμή σκέφτεσαι ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Δεν έπρεπε κι αυτή να πέσει στο δικό του επίπεδο και να κάνει όλο αυτό. Νομίζω ότι το μάζεψε για να μην κακοκαρδίσει όλον τον κόσμο.
Είναι σαν να βγαίνουμε στην τηλεόραση και να στολίζουμε τους τηλεθεατές για κάτι που είπανε ή διαβάζουμε, χωρίς να υπολογίζουμε ότι εμείς είμαστε που τους υποδεχόμαστε και τους προσφέρουμε», ανέφερε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.
Διαβάστε επίσης:
Ιουλία Καλλιμάνη για το επεισόδιο στα μπουζούκια: «Στενοχωρήθηκα... Πήγα και εξομολογήθηκα»
The 2Night Show: Η περούκα που φύλαγε 20 χρόνια η Σμαράγδα & ο έρωτας στη ζωή της Ιουλίας Καλλιμάνη
Καλλιμάνη: Χρειάζονται ισορροπίες στο επάγγελμα του ηθοποιού γιατί υπάρχει και η ζωή