Κωστόπουλος για Μενεγάκη: «Τα λεφτά που της ακουμπούσαν δεν υπήρχαν»
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή Τσάι με Λεμόν1 για τη διαδρομή του στον χώρο των media, αλλά και για τη χρυσή εποχή του lifestyle στην Ελλάδα.
Ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής αναφέρθηκε στα χρόνια όπου τα περιοδικά lifestyle κυριαρχούσαν στην ελληνική αγορά, περιγράφοντας μια περίοδο έντονης ανάπτυξης αλλά και μεγάλων οικονομικών επενδύσεων. Όπως εξήγησε, εκείνη την εποχή τα περιοδικά είχαν τεράστια απήχηση στο κοινό, με μεγάλα τιράζ και σημαντικά διαφημιστικά έσοδα, γεγονός που δημιουργούσε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα για τα μέσα ενημέρωσης.
«Το lifestyle ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει, είναι ο τρόπος ζωής που ζεις. Τα περιοδικά σε όλον τον πλανήτη ασχολιόταν με την καλή πλευρά της ζωής. Όταν λες τώρα ότι οι εκπομπές στην τηλεόραση είναι lifestyle… Τι δουλειά έχει το Klik και το NITRO με τη γυφτιά που βλέπεις στην τηλεόραση που ονομάζεται lifestyle».
«Τότε celebrities ήταν οι stars της μουσικής και του κινηματογράφου. Τώρα είναι κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα. Everybody is a celebrity, τη σιχαίνομαι τη λέξη αυτή», πρόσθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.
Χαμός στον αέρα του ΑΝΤ1 για την Ελένη Μενεγάκη: «Σκασίλα μας αν επιστρέψει»-Έξαλλος ο Κωστόπουλος

Για την περίοδο της οικονομικής κατάρρευσης, ο Πέτρος Κωστόπουλος σημείωσε: «Αν έκανα μια βλακεία ήταν ότι άρχισα κι έχωνα, κι έχωνα. Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε σπίτια, ούτε λεφτά που είχα μαζεμένα. Με έπιασε κι ένας εγωισμός ηλίθιος ότι θα το σώσουμε».
Τέλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη: «Τα λεφτά που ακουμπούσαν πάνω στη Ελένη Μενεγάκη για τοποθέτηση προϊόντος, είτε έκανε 25%, είτε 10% , δεν υπήρχαν. Αυτό ήταν κάτι τεράστιο για το κανάλι, πέρα απ’ την κανονική διαφήμιση. Όσοι τα πήραν, τα άξιζαν. Έτσι αμείβονται, και όταν δεν πουλάνε γίνεται κάτι απλό, delete, και δεν βγάζουν μία».
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καραβάτου: H επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το «Σαββατοκύριακο παρέα»-Τα πρόσωπα του πάνελ
Οριστικά πρωί η Κατερίνα Καραβάτου στον ΑΝΤ1 – Μαζί της ο Πέτρος Κωστόπουλος
Έξαλλος ο Κωστόπουλος με τον Μαρτίκα: Πάει καλά; Αυτό είναι κατάπτυστο! Είναι βαρεμένο»