Συγκλονισμένη η Αναστασοπούλου: «Ένας πολύ νταής, φώναζε έντονα… τον σταματήσαμε...»
Showbiz

Συγκλονισμένη η Αναστασοπούλου: «Ένας πολύ νταής, φώναζε έντονα… τον σταματήσαμε...»

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε μέσα από την εκπομπή της για το αυξανόμενο φαινόμενο της οδικής επιθετικότητας, επισημαίνοντας ότι η ένταση και τα ξεσπάσματα θυμού στους δρόμους έχουν φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα.

Η ίδια μοιράστηκε ένα περιστατικό που την ταρακούνησε βαθιά.

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Οι φήμες για ειδύλλιο και οι κοινές εμφανίσεις

«Αυτό που πέτυχα εγώ, γιατί συνήθως η αλήθεια είναι ότι πετυχαίνω διάφορα τέτοια, στον δρόμο πριν από δυο-τρεις μέρες, είναι έναν νταή τύπο, κατάλαβες, πολύ νταής, πολύ άντρας, ο οποίος φώναζε με πάρα πολύ έντονο και μιλούσε πάρα πολύ απαξιωτικά στη σύζυγό του, σύντροφό του; Δεν το ξέρουμε.

anastasopoulou-1.jpg

Η αλήθεια είναι ότι εμφανιστήκαμε δέκα άνθρωποι τριγύρω του και τον σταματήσαμε. Αυτό, παλαιότερα, δεν συνέβαινε. Δηλαδή το γεγονός ότι τα αντανακλαστικά μας πια και η αντίδρασή μας είναι πολύ πιο γρήγορη, άμεση και δεν προσπερνάμε και λέμε “έλα μωρέ θα τα βρουν τώρα πού να μπλέκω εγώ μες στο ζευγάρι”, για μένα είναι πολύ ενθαρρυντικό μέσα σε όλα αυτά που ακούμε κάθε μέρα. Και φυσικά μόλις είδε τον κόσμο να συγκεντρώνεται γύρω του, κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει άλλο», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Τα 'σπασαν την Καθαρά Δευτέρα! Πανόπουλος πάνω στα τραπέζια, Αναστασοπούλου-Λαζάρου σε μεγάλα κέφια

Μαρία Αναστασοπούλου για Τσουρό: Είναι τεράστιο βάρος να διαβάζει μονίμως τίτλους για το αν κόβεται

Αναστασοπούλου:Η αποκάλυψη για την επιστροφή της Κοσιώνη & η έκπληξη για τη Μπακοδήμου:Το είπε αυτό;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved