Βαγγέλης Σερίφης: Απόλαυσε το εντυπωσιακό show της συζύγου του, Κατερίνας Στικούδη
Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος βρέθηκε στο Bodega στο Περιστέρι, όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται αυτό το διάστημα μαζί με τον Κυριάκο Κυανό, τη Σοφία Δανέζη και τον Κωνσταντίνο Νάζη.
Ο ίδιος απόλαυσε το εντυπωσιακό show της συζύγου του από το κοινό, σε μια από τις σπάνιες φορές που επιλέγει να βρεθεί σε δημόσια εμφάνισή της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος δεν σταμάτησε να την κοιτάζει με ενθουσιασμό, δείχνοντας ξεκάθαρα τον θαυμασμό και τη στήριξή του.
Πρεμιέρα για την Κατερίνα Στικούδη και το fΖΗΝ: «Το ευ ζην δεν είναι πολυτέλεια αλλά είναι ανάγκη»

Μάλιστα, αρκετές στιγμές από το δυναμικό performance της Κατερίνας Στικούδη τις κατέγραφε με το κινητό του, τραβώντας βίντεο και απαθανατίζοντας το εντυπωσιακό show που ξεσήκωσε το κοινό.
Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η τρυφερή αυτή εικόνα ανάμεσα στο ζευγάρι τράβηξε τα βλέμματα και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυνατή σχέση και τη στήριξη που υπάρχει μεταξύ τους.
Στικούδη για τα σχόλια της Δρούτσα για τη Marseaux: «Μη βάζουμε τον κόσμο στη ζυγαριά»
Eνθουσιασμένη η Κατερίνα Στικούδη: «Χαίρομαι που θα γίνει πράξη η εκπομπή μου στην ΕΡΤ»
Άφωνος ο Λιάγκας με τον Σερίφη: «Τίποτα από όσα είπες, δεν είναι αλήθεια...»