Μιλλούση για Πετρούνια: «Τον σταματάω πολλές φορές...» - Η ζωή στο σπίτι
Showbiz

Μιλλούση για Πετρούνια: «Τον σταματάω πολλές φορές...» - Η ζωή στο σπίτι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έδωσαν το «παρών» σε συνέδριο με επίκεντρο τον αθλητισμό και την ψυχική ανθεκτικότητα, όπου παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μιλώντας για την προσωπική τους ζωή, οι δύο πρωταθλητές στάθηκαν στην ισορροπία που έχουν καταφέρει να διατηρούν ως οικογένεια, τονίζοντας πως επιλέγουν συνειδητά να αφήνουν εκτός σπιτιού τις συζητήσεις που αφορούν τους αγώνες και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην ηρεμία και τη μεταξύ τους σύνδεση.

Περήφανος μπαμπάς ο Λευτέρης Πετρούνιας για τα 4 μετάλλια της κόρης του στην ενόργανη γυμναστική

petrounias-millousi.jpg

«Ο πρωταθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής μας αλλά προσπαθούμε να μη μεταφέρουμε τίποτα από αυτό στο σπίτι μας, να μην συζητάμε για την προπόνηση. Τον σταματάω πολλές φορές, αν και μοιραζόμαστε πράγματα μεταξύ μας. Το σπίτι είναι χώρος ξεκούρασης, παιχνιδιού και συνάντησης της οικογένειας», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

«Πρέπει να περνάμε όμορφα στο σπίτι μας. Μόνο όταν είμαι τραυματισμένος… μουρμουράω... Τα κορίτσια μαζί με τη γυναίκα μου είναι οι μεγαλύτερές μου θαυμάστριες. Είμαι πολύ τυχερός. Είναι πολύ υποστηρικτικές, με παροτρύνουν να ταξιδέψω και με περιμένουν με την ίδια αγάπη όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Oι κόρες του γιόρτασαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο στο Κάιρο

Χρυσός o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

Λευτέρης Πετρούνιας: «Είπα στις κόρες μου, να σταματήσει ο μπαμπάς τον πρωταθλητισμό; Μου είπαν όχι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved