Βάσια Παναγοπούλου: «Θα ζητήσω ευθύνες γιατί είναι απαράδεκτο–Η νομική κίνηση θα γίνει στην Τουρκία»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Θα ζητήσω ευθύνες γιατί είναι απαράδεκτο–Η νομική κίνηση θα γίνει στην Τουρκία»

Λίγες ημέρες μετά το ατύχημα που είχε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, η Βάσια Παναγοπούλου αποφάσισε να κινηθεί νομικά, στρεφόμενη τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά του αεροδρομίου, υποστηρίζοντας πως δεν έλαβε την απαραίτητη βοήθεια τη στιγμή που τη χρειαζόταν. 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επιστροφή της από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σκάλα αποβίβασης δεν είχε τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα το πόδι της ηθοποιού να βρεθεί στο κενό, οδηγώντας σε πτώση και σοβαρό τραυματισμό.

Η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, με την ίδια να ζητά ευθύνες για τις συνθήκες που προκάλεσαν το ατύχημα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή Weekend Live του ΣΚΑΪ, η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε: «Αναγκάστηκα να βάλω γύψο και θα μείνω στο γύψο για έξι εβδομάδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δουλειά μου, που δυστυχώς πρέπει να ταξιδεύω για να πηγαίνω στην Κύπρο για γυρίσματα. Οπότε, προφανώς θα ζητήσω ευθύνες γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη. Και το ατύχημα και η μετέπειτα συμπεριφορά. Η νομική κίνηση θα γίνει στην Τουρκία.

Παναγοπούλου για το ατύχημα: «Αυτό που ακολούθησε είναι πραγματικά απάνθρωπο και βασανιστικό»

vasia-panagopoulou1-1200x675.jpg

Δηλαδή προς Θεού, το κυριότερο δεν είναι η ασφάλεια των επιβατών; Είναι πράγματα μη διαπραγματεύσιμα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να βρίσκονται άνθρωποι, να σκοτώνονται στις σκάλες του αεροπλάνου. Δηλαδή, έλεος. Είναι φοβερό αυτό.

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή, εκτός από το ότι οι αεροπορικές ανεβάζουν τα εισιτήριά τους επικαλούμενες τάχα μου δήθεν την αύξηση των καυσίμων, θα έπρεπε να δίνουν κύριο λόγο στην ασφάλεια των επιβατών τους».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βάσια Παναγοπούλου: Σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης – Η περιπέτεια μέχρι το ΚΑΤ

Συγκινεί η Μαρία Παναγοπούλου για τον Χαρδαβέλλα: «Η κενή καρέκλα και το φιλί που δεν θα δοθεί»

Βάσια Παναγοπούλου: Ο έρωτας είναι ανανεωτικός σε κάθε ηλικία

Γη της ελιάς - Παναγοπούλου: Με κατέβαλε ψυχικά όλη η διαδικασία με την απώλεια του γιου μου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved